Dracula´s Kitchen

Un tânăr își vede sfărâmate visele de masterchef, prins sclav pe-o corabie de pirați, până când o furtună colosală îl aruncă pe țărmurile Valahiei.

În ținutul ăsta cu bucate magice, dansuri de nori și ape de cristal, va învăța tainele pământului, tainele gătitului, va cunoaște bucurie, sărbătoare, va învăța ce înseamnă dragostea și va ști de tristețe, pericol, până și de moarte…

pierre rarau 3m

Cartea Dracula’s Kitchen combină povestea cu fotografia și videoul, asigurând o experiență deosebită cititorului atât în formatul digital cât și pe print (da, filmele o să se vadă chiar și în varianta tipărită) și este un proiect la care muncim (editura datagroup) deja de câteva luni.

Aici ați putut vedea un trailer temporar (este format din câteva secvențe trase în prima sesiune de filmări, adică doar dintr-o treime din total) și este meșteșugit doar în scop de prezentare.

Cartea va avea două părți, povestea aventurilor tânărului în Valahia și rețetele peste care acesta dă, aduse în bucătăria modernă.

Formatul cărții va fi o premieră pentru industria de profil și nici nu vă pot spune ce încântare e pe noi să știm asta. Lansarea e programată în toamnă.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

15 Comments

 1. Mult succes în ducerea cu bine la final a acestui proiect.
  Eu vă țin pumnii de multă vreme și chiar dacă sunt ușor (mult) subiectiv am sentimentul că va ieși ceva special.

  Reply
  • Gabi, e unul dintre proiectele alea complet nebune – ori te bagă în groapă ori iese ceva cu sclipici.

  • Hmmm… ar fi primul proiect în care te-ai implicat și care s-ar îngropa dacă e să mă iau după comentariul tău anterior. Eu n-am impresia că e “ori, ori”. E doar “cel mai”.

 2. Bai, am ramas surprinsa de cat de profesionist arata ce se vede in trailer. Nu ma refer la talentele tale Vlad, cu toate ca sunt sigura ca ti-ai facut treaba foarte bine, ma refer la cat de din poveste par si Dani si Punct si sotia ta si cea mica. Pe bune, m-ati lasat cu gura cascata. Dani e uimitor de expresiv, iar cele trei fete, chiar se integreaza perfect in atmosfera. Aaaa..da, si disponibilitatea lui Punct ptr scena din fan a fost total neasteptata, femeile sunt de obicei foarte private, cu voi e alta discutie, dar cele care nu sunt actrite de obicei au retineri. Serios, totul pare foarte profesionist. Nu mi-e clar cum o sa fie chestia cu video combinata cu print, dar cat se vede pana aici e foarte ok.

  Reply
  • Ma, daca nici acum nu coboara ingerii din cer si ma lauda Olivia, atunci cand? Ma gandeam ca pana si pe Gaita l-a laudat pentru un articol si poate a venit randul meu.

   La urma urmei, e deja lucru de toti stiut ca felul in care arata o chestie de genul asta e dictat de viziunea șamanică a regizorului și prestația personajelor de mâna lui de fier-oțel… peste care se adauga ochiul directorului de fotografie și modul in care echipa de editare înțelege să selecteze și să lege filmările ca să corespundă viziunii mai sus amintite… cand toți ăștia de care vorbesc este eu, mă așteptam să primesc o parte măcar din lauri, fără a atinge cu ceva talentul nativ al lui Dani, dar de…

   Cu Punct a fost o mișcare creativă deosebită din partea lui Dani care a ținut detaliile scenei din fan secrete până când fata s-a pomenit deja pe platou și nu a mai avut cum s-o-ntoarcă :))))

 3. Vlad, imi dau seama ca ti-ai facut treaba cu prisosinta, ptr ca mie imi place ce vad in trailer, imaginile sunt frumoase, dar, eu sunt putin paralela cu toate cele pe care le-ai pomenit, asa ca mi-e foarte greu sa imi dau cu parerea. Dar stiind ca e un proiect facut in cativa oameni probabil fara un buget exorbitant, mie mi s-a parut foarte fain, mult peste ce m-as fi asteptat de la niste oameni care, multi dintre ei, in viata lor reala se ocupa cu altceva.

  Reply
  • Eh, ma alintam si eu. Contează sa placă, indiferent de ce și în ce fel, dacă place e ok. Pentru proiectul ăsta tragem foarte sus și e încurajator când sunt semne că ne-ar ieși.

Leave a Comment.