Victorie! Udrea preşedinte!

Aşa arată rezultatele votului în universul gandul.info

castiga udrea

Probabil fanii celor două Elene prezidenţiale au crezut că odată ce au votat online, nu mai e nevoie să bată drumul până la urne. Cam mare diferenţa dintre cei 47% din visele umede croşetate de Udrea online şi cei 6% din realitatea seacă.

Acum, să credem că în mai puţin de două zile, peste 40 de mii de cetăţeni au intrat pe gandul.info pentru a o vota pe Udrea e totuşi prea mult. Ce mi se pare caraghioslâcul absolut e să îi văd pe Cristian Tudor Popescu şi Claudiu Pândaru comentând la modul serios sondajele organizate pe site.

Unii dintre noi, ceva mai grăbiţi, nici măcar nu mai aşteptăm bătrâneţea pentru a da în mintea copiilor.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

 1. Nu am dat drumul la TV, nu am urmarit presa online, am ignorat cu succes aceste alegeri. Astazi dimineata am vazut rezultatul.
  Sincer, nici nu stiu de ce se mai organizeaza alegeri in Romania.
  Rezultatele sunt atat de previzibile, ca nu merita efortul.

  Reply
  • Eh, sunt previzibile, dar nu in totalitate. Personal ma asteptam la scoruri mai bune pentru PSD si PMP.
   Ieri, toate sondajele organizate de televziuni au dat PSD-ul pe la un 42%. Astazi, aflam de la BEC ca au vreo 37. In rest le-au nimerit, doar la PSD au dat vreo 5 procente in plus. TOATE sondajele. Pe mine slugarnicia asta comunista ma scarbeste, nu predictabilitatea alegerilor.

  • Tocmai slugarnicia aceasta comunista de care vorbesti tu, face ca alegerile sa fie enervant de predictibile. Ce mai conteaza ca sondajele au gresit cu 5 % in favoarea PSD, cand urmatorul partid este la ani lumina distanta?

Leave a Comment.