Nici anul acesta nu merg la vot

udrea-parasuta-800x533

In anul de gratie 2014 nu voi merge la vot. Indiferent ca sunt europarlamentare sau prezidentiale. Pentru mine importanta votului democratic in Romania este mult sub a unei dimineti petrecute cu privirea ratacita in albeata tavanului.

Candidatul PSD va castiga fara probleme, indifferent de alegerea mea. Udrea se poate arunca si din cosmos, in bratele lui Kittinger. Singurele alegeri pe care le va castiga sunt cele din sondajele organizate de gandul.info.

MRU, Iohannis si Cristian Preda nu exista in mentalul colectiv al natiei, Oprescu este perceput de majoritate ca o maimutica urlatoare ragusita (si pe buna dreptate). Iar pe Crin il vad mai degraba pe o placa de surf, calarind valurile, decat in fotoliul de presedinte.

Imi voi exercita din nou dreptul de a NU vota. Nu rezonez cu temele lipsite de sens mestecate in presa in perioada electorala. Da, am tot dreptul sa ma plang de alesi, chiar daca nu votez, atat timp cat alesii sunt platiti din banii mei. Nu, tinerii nu au murit la revolutie ca sa mergem noi sa votam in neant, aliniati ca o cireada de vite. Libertatea de a ma abtine este egala cu cea a exprimarii prin vot.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

    • Intr-o disputa corecta, in care fiecare concurent porneste cu sanse egale, se poate intampla orice. Cum s-a intamplat in meciul lui Chelsea.
      Sunt absolut convins ca nu ma duc la vot, normal ca afirm cu siguranta :))

Leave a Comment.