Vâlcov Valorosu

salam-valcov_reactiiFostul Ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, a fost invitat într-o emisiune de înaltă audienţă şi joasă speţă, pentru a-şi prezenta punctul de vedere. Un punct de vedere referitor la acuzele DNA, printre care şi o presupusă şpagă negociată în cimitir.

Mi s-a părut corect. Fostul ministru, reputatul economist şi cel care a fost votat primarul Slatinei la vârsta de 26 de ani, avea ocazia să dezvolte episodul “Şpagă în cimitir”.

Doar că d-l Vâlcov, profitând de înalta audienţă şi joasa speţă întreţinută de moderatorul Gâdea, a refuzat discursul anchetatului. A abordat în schimb discursul unui câştigător de premiu Nobel pentru economie.

Am aflat de la domnia sa nu despre şpaga din cimitir, ci despre metamorfoza economico-socială ce va să vină peste noi. TVA pentru alimentele de bază redus până la 9%, încă de anul acesta! Impozit pe venit redus la 14%. Scăderea preţului benzinei şi motorinei cu 20%, tot anul acesta! Şi, atenţie, până în anul 2018, România va avea cele mai mici taxe din UE!

Doamne, fereşte-ne de aşa belşug! Nici în campania electorală a d-lui Ponta nu am auzit asemenea lascivități. Apropo, Darius Vâlcov este coleg de partid şi, conform propriilor declaraţii, prieten cu Victor Ponta. Eu i-aş suspecta chiar de legături de rudenie. Par să fi născut din aceeaşi mumă.

Gâdea se uita spre Vâlcov ca un viţel de vacă la ţâţa caprei: Nu înţelegea mare lucru, dar ar fi supt-o.

Văzând că moderatorul de foarte joasă speţă a încremenit, Vâlcov i-a preluat din sarcini
– Ce credeţi? E bine ce zic?

Iar Gâdea, cu o buză-n scrot şi alta în noadă, a grăit tremurând
– Da, da, este…excepţional. Excepţional!

– Da, este. A, era să uit. Deşi nu toată lumea consumă bere, ţin să vă anunţ că, anul acesta, şi preţul berii va scădea cu 15%! Cum este totul posibil, poate unii se întreabă. Nu a fost simplu, dar eu, împreună cu echipa mea, împreună cu guvernarea PSD am reuşit! Da, proiectele noastre, activitatea mea de Ministru al Finanţelor şi creşterea economică a României din ultimii 3 ani, fac acest lucru posibil.

În acel moment am închis postul. Nu de alta, dar la cât de valoros părea inculpatul Vâlcov, şi la cum îi sticleau ochii moderatorului, mă aşteptam oricând ca viţelul să-i dea pantalonii jos şi să-i caute ugerul. Nu sunt un mare fan de gay porn..

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

  1. # Vom inteti cu zelul prisosintii / Aceasta veche dragoste a mintii, / Dorindu-ne sa mai putem petrece / Cu harurile radacinii grece , / Pana la vremea de apoi , / Cand vreo civilizatie mai tare / NE VA ZVARLI, ASTRAL GUNOI, / IN ULTIMA STATORNICA UITARE . # stie el

    Reply
  2. da-l dracu de cod fiscal! daca apuca sa scada pretul la bere,inainte sa intre la racoare,valoarea lui e cea mai mare)))))))))))

    Reply
  3. tot se plangea ponta ca nu are pe cine pune-n loc, sa-l puna pe cel din stanga pozei, macar va creste transparenta ministerului,lui salam i se lipesc banii pe frunte,nu i se dau noaptea in cimitir in pungi de plastic…

    Reply

Leave a Comment.