Un antrenor spectaculos

louis-van-gaal-of-holland-1405066256Acum ceva timp am postat ACEST articol, lansându-mă într-o critică belicoasă şi absolut gratuită la adresa antrenorului Louis van Gaal. Unii m-aţi tras de urechi, şi pe bună dreptate. Am vorbit la acea vreme în necunoştinţă de cauză despre parcursul fabulos al unui legendar club ce a investit aproximativ 150 mil. de euro în transferuri. Doar în anul 2014!

Printre multe alte neadevăruri, am scris atunci despre van Gaal că ar fi un antrenor prea defensiv. Daţi-mi voie să îmi retrag cuvintele. În urmă cu câteva minute Man United a fost zdrobită de titanii de la Leicester cu scorul de 5 la 3. Asta după ce United a condus cu 2-0 şi 3-1. Louis van Gaal este într-adevăr un antrenor spectaculos.

Spectacolul suprem ar fi ca United să retrogradeze cu Falcao, Di Maria, V. Persie şî Rooney printre titulari. Momentan sunt pe locul 12, cu 5 puncte din 5 etape.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. si presa din afara e scrisa din tampiti, nu numai la noi. dupa victoria impotriva altor titani, West Bromwich Albion, mi se pare, toti il elogiau pe Van Gaal si ii cereau scuze ca s-au indoit de el. acum ia bataie cu 5-3 dupa ce conduce cu 3-1 de la o echipa cel mult mediocra, mare antrenor e Van Gaal.

    Reply

Leave a Comment.