Mao Ponta cu topping de brânză

ponta andronescuŞi-a lansat oficial candidatura domnul VV Ponta. A fost şi ziua dânsului din ce am înţeles. Motive suficiente pentru a închiria Arena Naţională. Spectacolul oferit de viitorul preşedinte al românilor a fost de un grotesc ce ar face până şi puţa de necrofil să leşine. Nu am fost în stare să privesc tot sacrilegiul speciei umane. Mi-au fost suficiente câteva secvenţe pentru a îmi umple venele de furie purulentă.

Scârboşenia a fost atât de evidentă încât în seara asta s-au scandalizat chiar şi marionetele anteniste, cu foca Sorin Roşca Stănescu în frunte. Doamna focă Stănescu l-a comparat pe VV Pota cu Mao Zedong şi a recunoscut pâinea şi circul oferite “poporului pesedist”.

Singurul vertebrat cu măduva veşnic hâdă prezent în studioul antenist a fost Ecaterina Andronescu. Din păcate, o cunosc pe d-na Andronescu de vreo 8 ani. Au fost perioade în care am cunoscut-o mai mult decât mi-aş fi dorit. Posibil să devin subiectiv în cazul dânsei, din cauza experienţelor. Motiv pentru care îmi cer scuze cititorilor, limbajul folosit în articolul de faţă este mârlănesc.

Ştiţi ce mai este mârlănesc? Să fii rectorul Politehnicii Bucureşti timp de un deceniu şi să îţi baţi sistematic joc de studenţi şi de colegii profesori. Sub oblăduirea sinistrei Andronescu, căminele celei mai prestigioase universităţi din ţară oferă condiţii subumane. Veceu situat la capăt de hol (pentru toate camerele!!!) cu o gaură în podea şi pereţi veşnic pictaţi în căcat.

Şi ce mai este mârlănesc? Să ignori jegul scârnav în care se scaldă instituţia pe care o conduci, făcându-ţi în fiecare săptămână reclamă în publicaţia universităţii (pe vremea mea, Info Poli). Primele două pagini erau ode dedicate Ecaterinei. Cel mai probabil scrise de însăşi scabroasa, pentru că niciun student publicist nu le-a revendicat vreodată.

Cum de rezistă Ecaterina Andronescu în funcţie? Cea mai importantă şi posibil singura calitate: Respectiva nu are ruşine. Nu are simţul ridicolului, nu are remuşcări, nu are respect faţă de nimeni şi nimic.

În această seară, în care până şi cei mai înverşunaţi antenişti au recunoscut prostia lui Ponta, Ecaterina a rămas consecventă discursului de partid şi slugărniciei deşănţate. Ascultându-i enormităţile, toţi au încremenit. S-a făcut o linişte de cavou, se auzea doar ea, imperturbabila. O ascultai şi puteai să juri că auzi pleoscăitul prepuţului de buze.

Ecaterina, pentru mine ai fost, eşti şi vei rămâne o… O “femeie” bătrână şi brânzită care îmi provoacă silă. Ţi-aş fi spus “curtezană” bătrână, dar curtezanele erau totuşi apreciate pentru o oarecare eleganţă.

Din nou, scuze cititorilor. Sunt momente când molima pesedistă, cu Ecaterina în rol de corifeu, mă dezumanizează.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

  • Sunt cateva cu module. In rest, veceu la comun, in capat de hol. Na, veceu e mult spus. O gaura in podea 🙂
   Probabil nici in puscarii nu sunt conditii atat de mizerabile ca in “Fabrica de ingineri”
   Si gandeste-te ca doar cei cu medii mari au primit camin. Multi dintre ei, olimpici nationali. La Calculatoare de exemplu, se intra foarte greu. Trebuia sa ai undeva peste 9,50 medie de admitere pentru a prinde camin. Invatai pe branci sa primesti loc la cea mai buna sectie din tara si ajungeai intre patru pereti mânjiţi cu căcat :))

  • Hmmm…deci daca ma laud ca am primit camin in fiecare an de poli fara probleme se subintelege ca am fost baiat destept?:))

   Buda aia cu gaura in podea se numeste baie turceasca, pesemne ca ecaterina a vrut sa ne faca sa ne simtim ca la turci :))

Leave a Comment.