Televizorul este inutil

Eu nu am nevoie de televizor. Când vreau să văd un film sau un meci, mă uit pe net!
Am mers foarte mult timp pe ideea asta, mulţumit de fiţele hipster new age, auto-insuflate.

Da, nu am nevoie de televizor şi mă pot baza pe net. Dacă vreau să mă uit la marele duel Chiajna-Rapid.
Dar dacă vreau să asist şi cu ochii, nu doar cu speranţa, la evenimentul unic în care Halep a dat de pământ cu rinocerul cafeniu, se întâmplă asta:

halep

Aşa arăta “conexiunea” mea la digisport.ro la jumătate de oră după terminarea partidei. Nu, nici în timpul ei nu am reuşit să mă conectez.

Eh, asta este… Poate o bate şi altădată Halep pe Serena cu 6-0, 6-2.
Acum mă duc să plâng.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

12 Comments

 1. Am vazut meciul online, ca sunt la birou.
  Mi-a amintit de meciul Germania – Brazilia la CM. Dar si de meciul de ieri a lui Bayern la Roma, terminat tot 7-1.
  Am experimentat acelasi sentiment de mirare, neincredere si bucurie, care te face sa crezi ca halucinezi. Incredibil meci.

  Reply
  • nu am vazut meciul online, ca am fost la birou..:)))
   nu cred ca a luat-o prea in serios pe Halep…:)…tinand cont ca e inca e o faza incipienta a turneului…insa ramane o victorie mare, de palmares…eu zic ca se vor mai intalni in finala unde diferenta de categorie..:)..isi va spune cuvantul..
   “Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întîlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea”, a declarat Serena Williams după meciul din Grupa roşie a Turneului Campioanelor.

  • Poate nu a luat-o in serios primele 2-3 gameuri. Dar dupa ce pierzi la zero primul set, ma gandesc ca nu iti desconsideri adversarul si in al doilea.
   Pe fata Serenei am vazut neputinta, nu indiferenta. Era neputincioasa. S_a chinuit sa faca fata vitezei prin care ataca Halep mingile, dar degeaba. Daca mai jucau de 10 ori meciul, sunt convins ca Halep il castiga de fiecare data. Asa cum s-au prezentat azi.

  • A batut Ana in 3 seturi 7-6, 3-6, 6-3. Dar trebuia sa bata in 2 seturi pentru calificare.. Asa merg mai departe Simona de pe primul loc si Serena de pe 2. Maine la 13 joaca Simona semifinala cu Radwanska..
   S-a epuizat azi in 3 seturi lungi, desi era oricum calificata. Si joaca semifinala in mai putin de 24 de ore 🙂

  • Eu o vad favorita pe Halep. Spre deosebire de astia de la casele de pariuri, care ii dau Serenei cota 1,50 si Simonei 2,62 🙂

   Dar nu pot sa zic ca inteleg prea bine sportul asta. In primul rand, nu inteleg cu e posibil sa joace in fiecare zi, la intensitate maxima, fara sa oboseasca. Iar un fotbalist nu e in stare sa joace cu pauza mai mica de 3-4 zile.

Leave a Comment.