SUA: Număr record de mame virgine

naughty_nun_by_sinitiib-d6bnq1uLumea pe care o ştim cu toţii se apropie de sfârşit. În regnul animal au loc mutaţii genetice inexplicabile, pădurile dispar în mod misterios peste noapte, răsăritul este tot mai fad, apusul din ce în ce mai leşietic. Şi, semnul divin ultimativ, Imaculata Concepţie! S.U.A. se confruntă cu un număr record de mame virgine.

Conform unui studiu publicat în British Medical Jurnal, o mamă din 200 a născut fără a întreţine vreodată relaţii sexuale (normale) şi fără a recurge la însămânţare artificială. La studiu au participat 7870 de femei cu vârsta cuprinsă între 15 şi 28 de ani. Cum era de aşteptat, Apocalipsa vine de la americani. Dar semnele nu sunt de origine extraterestră sau invazii zombi, cum bănuiam cu toţii. Fatalistul sfârşit este o invazie de sfinte născătoare de dumnezei.

Fiind un studiu publicat de prestigiosul BMJ (British Medical Jurnal), am încredere totală în selecţia corectă a celor 7870 de exemplare. Adică nu s-au dus în Amish Country, au scos o instalaţie de brad şi au ales primele 7870 de femei care au început să strige “Licuricii, licuricii!”. Şi atunci, ce explicaţie logică poate exista?

Teoretic, poţi rămâne gravidă, chiar virgină fiind, de la o simplă baie în piscină. Spermatozoidul este renumit pentru speranţa lungă de viaţă şi pentru capacitatea remarcabilă de a înota în diferite fluide până la detectarea şi atingerea ţintei. Odată eliberat, este mai precis şi mai ambiţios decât un Tomahawk. În concluzie, însămânţarea prin scăldat în piscină este o posibilitate. Se întâmplă foarte rar, dar persistă. O vecină de bloc a păţit-o de mai multe ori.

Un alt caz la fel de posibil este însămânţarea prin sex oral. Spermatozoidul nu este doar un înotător longeviv. Un alt atu al micului Phelps este rezistenţa îndelungată în medii ostile, cum ar fi sucurile gastrice. În urma unei defecaţii moi şi instabile, care a avut loc într-un interval mai mic de 24 de ore de la ultimul act sexual oral, pot apărea surprize neplăcute.
Din punct de vedere medical este un caz rar, dar posibil. Pentru a evita o eventuală “concepţie imaculată” nu consumaţi iaurt, maioneză, sucuri acidulate sau produse de tip fast-food în perioada de activitate sexuală orală.

Evitaţi de asemenea folosirea legumelor, fructelor, a jucăriilor de pluş, a pernelor şi chiar a vasului de toaletă în alte scopuri decât cele pentru care au fost culese/fabricate. Din nou, cazuri rare, dar persistente: aceeaşi vecină. Are ceva bunici de peste ocean ori e pur şi simplu extrem de ghinionistă…

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

  1. Cel mai inducator in eroare si fals articol . Nu are nici o legătura cu adevarul, British Medical Journal nu a publicat niciodată asa ceva.
    Băiete mai citește si tu înainte sa scrii mizeriile astea sa te creadă toate puștoaicele sa le fie frica sa intre in piscina.

    Reply

Leave a Comment.