Secretul succesului în afaceri

609491-607374-niculaeConstantin Budescu, Alexandru Mățel și Denis Alibec au fost excluși din lotul Astrei pentru că au parodiat un filmuleț de pe youtube, vechi de 7 ani. Este același filmuleț din care și-a tras seva inspirației Mihai Bendeac: “Ieși acas!”

În caz că nu sunteți familiarizați cu numele celor 3 fotbaliști de mai sus, este vorba despre al doilea golgheter al campionatului, titularul postului de fundaș dreapta în echipa națională și un tânăr venit recent în echipă de la tineretul lui Inter Milano.

Da, gluma este tâmpițică, nu prea își avea rostul. Dar să joci meciul decisiv cu Petrolul fără 3 dintre cei mai buni jucători pentru așa ceva, mi se pare prostie în formă pură.

Probabil nici măcar o petrecere cu J&B și manele nu provoca o asemenea reacție din partea conducerii clubului. Conducere care, renunțând la naivități, se rezumă la o singură persoană: Ioan Niculae (în prezent, cel mai bogat român)

Genul “tunarului” român clasic, îmbogățit datorită iscusinței remarcabile de a face afaceri cu statul. Și, aidoma celorlalți dibaci finanțatori din fotbalul românesc, d-l Niculae se pricepe la absolut orice și face declarații pentru eternitate la finalul fiecărei partide disputate de Astra Giurgiu. Am cei mai proști jucători, cel mai prost antrenor, cel mai prost președinte de club și alte încurajări asemănătoare.

Știți de ce este Steaua foarte aproape de al doilea titlu consecutiv și plutește peste campionat mai ceva ca Icar peste labirintul din Creta? Pentru că beneficiază doar de latura bună a lui Becali, adică banii. Excursia la loc răcoros în care a plecat sfântul din Pipera este principalul motiv al ascensiunii recente. Au scăpat de Gigi filozoful, Gigi nervosul, Gigi circarul, Gigi antrenorul, Gigi scouterul, Gigi psihologul. A rămas doar Gigi-cont bancar.

Cei de la Astra trebuie să fie răbdători. M-am născut în județul oracolelor și prevăd un titlu de campioană în vitrina lor, destul de curând.

DIICOT:

“Adriean Videanu a aprobat, semnat şi susţinut în Guvern un număr 6 ordine, respectiv trei Memorandumuri, în scopul sprijinirii intereselor financiare ale grupului infracţional constituit de către învinuitul Ioan Niculae şi a utilizat SNGN Romgaz SA (unitate naţională de interes strategic) în interesul privat al SC Interagro SA, acordînd discount-uri comerciale substanţiale la livrarea de gaze naturale către SC Interagro SA, peste plafoanele practicate de SNGN Romgaz SA, precum şi gaze naturale doar din producţia internă, cu nerespectarea dispoziţiilor legale şi în condiţiile în care SC Interagro SA înregistra debite mari la plata gazelor consumate, cauzînd un prejudiciu de aproximativ 130 milioane USD”

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

    • Da, si asta este singurul lucru care face sa nu sara in aer butoiul cu pulbere. La cat de iritata si incarcata negativ e populatia, daca ar fi scapat astia din dosarul transferurilor din nou fara pedeapsa, daca nu ar fi fost condamnati definitiv in acest an multi dintre politicienii corupti cu dosare pe rol, s-ar fi spart buba. De asta sunt convins.

Leave a Comment.