Stop!

Şi ce dacă era ceaţă, domne? N-au şi ei nişte amărâte de camere din alea cu termolocaţie? /Jos Ponta şi guvernul! Tot la baschet erai şi acum, nu? /Eu nu înţeleg de ce nu au folosit paraşutele. Cum să nu ai paraşute? /Dacă nu era nesimţitul de Boc să-i taie pensia, nu mai zbura acum. S-a mai dus un erou/Cum este posibil aşa ceva…Cum să dureze 7 ore? Cum să ajungă primii localnicii şi pădurarii? /Vina pilotului, evident. Păi dacă e ceaţă, urci, să te duci peste ea. De ce a coborât? Păi vedeţi…/Aţi dat toţi banii pe biserici şi avem avioane vechi de 40 de ani. Ruşine să vă fie! /Băsescu nici măcar nu era în ţară! /Vedeţi că l-a bătut Dumnezeu până la urmă? L-a împuşcat pe săracu’ băiat /Hai, domne, fugi de-aici! Cum să mori de frig în pădure? Mai ai şi benzină în rezervor /Romaniţa, da’ Romaniţa ce-a zis? /Sigur e ceva necurat la mijloc. Să te duci tu pe vremea aia rea până la Oradea după un ficat? Sigur era pentru un bogătan. Doar nu pentru noi, ăştia de rând /STOP!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

  1. I-a batut Dumnezeu,ce crezi ca Dumnezeu doarme? Dumnezeu te bate de te caci pe tine,cand te astepti mai putin. P-aia ca umbla cu organe,pa Iovan ala ca a omorat un om. Ce credeti voi,nimic nu e intamplator. PS. CORBANE,traiasca familia ta frate,da si mie COPY PASTE la comentariul asta pe Arhiblog,ca sunt multe comentarii si nu pot da eu,nu afiseaza. Hai traiasca familia,iti dau acatist,ma rog pt sanatatea ta daca faci gestu asta. Hai pa,v-am pupat

    Reply
  2. In curand lansez un proiect cu care voi rupe gura internetului in doua. Imi fac cont youtube,ma inregistrez cantand si le pun pe youtube,sa vedeti talent si voce. Cant de toate,ce vrei,returnele,doine, 2 in 1,4 in 1, sarbe,geamparale,ce vrei. Tineti aproape.

    Reply

Leave a Comment.