S-a întors Bendeac

A plecat de la Antena1 pentru că nu avea suficientă libertate de exprimare artistică. A încălcat contractul prin plecarea prematură. S-a filmat singur cu telefonul vreo 2 ani şi s-a scăldat prin prostimea facebook-ului. A pierdut procesul cu Antena şi le-a plătit daune de mii de euro.
După care s-a gândit mai bine şi s-a întors unde a scuipat.

Între timp, şi-a încercat norocul şi la Prima, unde nu l-a urmărit nimeni. Pentru că e Prima Tv.
Mult mai bine cu rating 6,6 – foarte aproape de 6,9 cât a avut Pro Tv.
Conform paginademedia.ro, Bendeac a fost urmărit de 663.000 de persoane în mediul urban. În acelaşi interval orar, tot pe urban, 701.000 s-au uitat la MasterChef pe Pro Tv.

Atunci când concurezi MasterChef la audienţă, parcă şi libertatea asta de exprimare artistică se vede altfel.
Bendeac nu mi s-a părut vreodată un înţelept. Sau vreun integru. Asta se observa de fiecare dată când îşi dă cu părerea în afara domeniului de activitate.

Însă strict pe nişa lui de schiţă-comedie este un pui de geniu. Mimica lui Vişinescu, după ce priveşte asfinţitul, fabuloasă! “Aşa, şi? Ai asfinţit. Mia, mia, mia…mare brânză!”

PS: Noua emisiune “În puii mei” nu mai apare săptămânal. Este imposibil să scoţi material de calitate în fiecare săptămână. De asta toţi comedianţii geniali pe scenă au devenit submediocri la televizor. Materialul prezentat pe scenă era copt într-un an, nu într-o săptămână.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

  1. depinde cat de mare este echipa de scenaristi, de aia la Saturday Night Live are 2 scenaristi sefi si 27 de alti scenaristi, ca trebuie sa vina cu ceva amuzant in fiecare saptamana.

    Reply
  2. Vişinescu este, într-adevăr, antologic dar se dovedeşte singurul cu adevărat genuin ca personaj şi neuzat de locuri comune. Ca să faci umor mare (nu băşcău ieftin ori satiră proletcultistă) trebuie să ai personaje extrem de “protuberante” într-un fel sau altul, iar Salam, asistentele capatoase, şi ceilalţi focalizaţi nu se califică mai deloc. Nu este nici jumătate din ce a fost în sezonul Acela! Cel mai bun mix comic de la BD-uri încoace e greu de concurat chiar şi de protagonistul său creator. Iar ţara este mult mai tristă decât acum doi-trei anişori.

    Reply
  3. Eu cand l-am vazut pe Bendeac ca imita oameni cu handicap mintal mi-am zis ca pur si simplu nivelul lui e foarte jos, nici macar de Vacanta mare nu e, Divertis. Pai sa imiti personaje fortat o face orice copil.

    Reply

Leave a Comment.