Plangaciosul

Un capitol captivant al viitorului bestseller, Dracula’s Kitchen, este cel in care Pierre paseste pe fagasul initierii prin foc, sabie, tortura, moarte.

Fiind vorba despre un capitol in care fictiunea s-a construit cu ghiulele de tun, pirati si corabii vechi de secole, a fost mai complicat sa sustinem textul cu fotografiile potrivite. Cum de corabie si tun inca nu am facut rost, am inceput cu partea mai simpla: Hai sa il chinuim pe Pierre si sa-i imortalizam ochii incarcati de suferinta.

Asa arata un actor amator si nepriceput care habar nu are sa planga la comanda:

pierre7l

Ati crede ca pentru ochii inlacrimati am folosit ceapa. Gresit. In atelierul de creatie al cartii cu aventuri si Retete Traditionale Romanesti, nu exista pui de ceapa. Si cum varianta piperului in ochi a fost considerata prea hardcore de Vlad, am turnat sapun, sampon si alte lichide cu potential lacrimogen.

Rezultatul: O poza in care intr-adevar ma ustura ochii si par un trist. Totusi, o poza mult prea slaba pentru pretentiile DK. Adica o poza ratata care nu va fi folosita in carte. Nici o problema, astazi o luam de la capat. Unde ochii plini de lacrimi au esuat, vom incerca varianta cu sange. Gata cu joaca, taiem in carne vie!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.