Oglindă oglinjoară, care e cel mai meltenesc mall din țară?

Sun Plazza Berceni, evident. Singurul loc în care micțiunea este de interes public.

20140330_225955

Nu are rost să te ascunzi, lasă rușinea la o parte. În club Oxygen din Sun Plazza Berceni lumea o arde baluba stile. Oglinzile sunt strategic plasate, astfel încât devine imposibil să păstrezi secrete. Când am văzut grozăvia m-am temut să nu fie o cameră video ascunsă în gaura pisoarului. Și imaginile live proiectate pe tavanul clubului.

În rest, prețuri de Berceni: 10 lei Silva Dark și 100 de lei ora la bowling, la ora 23:00. Drept urmare, așa arată pista:

20140330_232049

Iooou, stau de vreo 4 ani în Berceni și este prima dată când merg în club Oxygen. Ce-o fi fost în capul meu nu știu. Am văzut între timp baruri, restaurante, cluburi, pițerii, shaormerii, toate afacerile pământului prinzând rădăcini în cocălărimea Berceniului și stingând definitiv lumina în cel mult 3 luni.
Adevărat, nimeni nu s-a gândit până acum să valorifice arta pișării.

Înainte să merg în Oxygen, am oprit să înfulec o Diavola cu sos picant. Fiind duminică seara, au ieșit familioanele în oraș la bere, mici, lăutari și, în general, să ne simtem bine. Rezultatul: Local de fumători, turme de 4-5 exemplare care ard un pachet de Pall Mall pe oră în timp ce degustă elegant două guri de Timi.

Și, ca niste părinți responsabili ce NU au deslușit taina latexului în adolescență, și-au adus cărucioarele cu bebeluși, respectiv copilași de 2-3 ani care zburdau ca potârnichile prin fumul gros și înecăcios de tutun.

Atunci când e să te bată soarta, chiar nu ai scăpare. La așa părinți alienați, mai contează că ești fumător pasiv înrăit încă din perioada Pampers?

Nu știu ce căruță s-a răsturnat în Caracal, dar știu sigur unde s-a răsturnat aia plină cu melteni. Sunt momente când nazistul din mine ar vrea să pună sigiliu pe ce au mai de preț toți compatrioții care socotesc trei beri pe degete. Dar am distruge minunea prin care cercopitecul dă de trei ori din cur și se transformă în tată.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.