Huliganii sunt fetiţe abuzate

Rusia a fost ameninţată cu excluderea de la Campionatul European de Fotbal. Amendată şi ameninţată la modul oficial – la prima bătaie în stadion, faceţi bagajele şi drum bun!

Acelaşi tratament s-ar cuveni şi pentru Anglia, dar probabil UEFA a judecat diferit din considerente geografice şi milostive. Ce-i drept, huliganii englezi sunt mai plăpânzi atât la pumn cât şi la minte.

I-au cocoşat ruşii ca pe nişte curtezane capturate de iobagi în Evul Mediu. Iar nivelul de inteligenţă nu sare de al ficusului. Oricât de nervos şi incompetent neînţeles al societăţii ai fi, nu poţi urla “Where is ISIS?” pe străzile din Marsilia. Doar dacă ai urechile prinse într-un fir de aţă şi nimic în jur.Huliganismul este un manifest al oamenilor slabi. “Fetiţe” abuzate şi batjocorite de cruda societate. Huliganii nu se duc la meciuri pentru fotbal. Ei caută o supapă, modalităţi de eliberare a furiei şi a frustrărilor acumulate.
Alcool, adrenalină, turmă – avem formula care transformă fetiţa speriată într-un monstru alienat.

Bineînţeles că există cineva care profită de slăbiciunea mintală a huliganilor. Ba chiar le stimulează comportamentul. Aşa funcţionează specia umană – Prostia este o resursă valoroasă şi trebuie exploatată.
Financiar şi politic:

rusi cretini
Igor Lebedev, parlamentar rus.

Dacă vă uitaţi cu atenţie la scandalul huliganilor, veţi vedea că majoritatea sunt tineri, până în 25 de ani, bătrânei burtoşi cu braţe puhave, onorabili oameni ai muncii care îşi drămuiesc ajutorul social pentru fiecare pet de bere. (Spun majoritatea, pentru că există excepţii – huligani cu studii superioare care vor să-şi demonstreze că sunt vii, bărbaţi potenţi, nu hârciogi de birou)
De unde bani pentru deplasări, hotel, alcool, petarde, coregrafie?

De unde veneau la ultraşii craioveni, stelişti, dinamovişti? De la patronii cluburilor (adică interlopi) şi de la baronii locali (adică interlopi).

De ce la orice miting, manifestare stradală bucureşteană, ultraşii stelişti şi dinamovişti sunt în mijlocul agitaţiei? Planturoşii ăştia, care s-au dus în Franţa special pentru bătaie, sunt brusc cuprinşi de spirit civic şi pofte emancipaționiste?!

Carne de tun, masă de manevră, cetăţeni defecţi pe care nimeni nu-şi doreşte să-i repare. Sunt mai folositori aşa:

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

 1. Pentru mine astea sunt animalele cele mai proaste din menajerie – motiv mai stupid să iei pe cineva la bătaie decât că-i place altă echipă de fotbal nu există.

  Reply
  • Dacă s-ar bate pentru “echipa mea e aia adevărată”, am avea o justificare. Nu logică, dar bazată pe antecedente. Echipa mea e aia adevărată, zeul meu e ăla adevărat, culoarea mea e aia potrivită, găoaza mea e aia corectă – motive de scandal de când lumea 🙂
   Dar huliganii despre care vorbesc (ăia care au devastat Marsilia) nu se bat din cauza echipei. Sunt specia care venerează violenţa. Ei se eliberează şi se descoperă prin violenţă.
   Sunt huliganii care (şi asta au făcut şi ai noştri, peluzele extremiste din Ghencea şi Ştefan cel Mare) îşi dau întâlnire cu huliganii echipei adverse, special pentru bătaie. Sunt bătăi organizate, făcute din plăcere, nu din ură.
   Ce motiv ai avea, tu stelist, să te baţi cu fanii lui Legia Verşovia sau Heerenveen? Şi totuşi au făcut-o, cu programare, just for fun.

  • Nu am nicio problemă cu ăștia care-și dau întâlnire să-și spargă capurile, asta le place, e de comun acord, bagă tati; însă aceeași idioți o să se lege de orice fel de suporter ”inamic”, o să arunce cu scaune la întâmplare și ferescă sfântu să te prindă în gașcă pe stradă când tu ai vreo culoare de-a echipei pe tine…

Leave a Comment.