Deratizare ratată

deratizareProbabil s-au întrebat mulţi ce anume a cauzat dezastrul PSD-ului din ziua alegerilor prezidenţiale. Care au fost factorii instigatori la revolta populară, disidenții, trădătorii Partidului. Şi, cel mai important, care a fost marele vinovat?

Geoană! Astăzi am aflat că vinovat a fost Mircea Geoană. Probabil din cauza scorului bun obţinut în urmă cu 5 ani, atunci când a pierdut alegerile cu 49,9. Rezultatul foarte bun obţinut de Geoană a pus presiune pe Viorel Ponta, iar wonderkidul socialismului revoluţionat a clacat într-un ruşinos 45,5.

Sincer, mă bucură faptul că PSD-ul nu a învăţat absolut nimic din înfrângerea cruntă. Nu i-am simpatizat vreodată, îi consider nişte oportunişti fățarnici, fără excepţie.

Faptul că focarul antipatiei naţionale, doamna Firea, încă glăsuieşte în numele lor mi se pare apologia neroziei.

Îl ştiţi pe Liviu Dragnea? E cel care a privit rezultatele alegerilor cum m-aş uita eu la biblia tradusă în chineză şi sculptată într-un bob de mazăre. Astăzi a spus că au pierdut din cauza intruziunii americane. Bine, nu a folosit termenul “intruziune”; posibil să nici nu îl cunoască.

Îl ştiţi pe Sebastian Ghiţă? Cel care a fost responsabil cu online-ul în campanie. Şi cel care finanţează cloaca răpănoasă de la RTV. Adică principalii factori care au scandalizat masa neutră de votanţi.

După “reforma” din sânul Partidului, Dragnea şi Ghiţă vor fi stânga şi cealaltă stânga domnului Ponta. Aşezati fiecare pe un umăr, ca doi drăcuşori din desenele animate.

Ăştia încă au impresia că au pierdut alegerile pentru că nu au fost suficient de nesimţiţi. Nu au fost suficient de Firea, de Ghiţă, de Dragnea şi de Ponta. Dobitocii cărora s-au adresat, recte noi, am fost derutaţi de propaganda feisbuco-americănească. În concluzie, du-te Geoano învârtindu-te la Mihaela şi la America ta!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

14 Comments

 1. Vanghelie pe Realitatea TV la Rares Bogdan, un deliciu. A lansat bomba dupa bomba. A spus pe fata ca PSD sub Ponta-Ghita-Dragnea, nu este un partid ci un grup de crima organizata. Si ca va veni zilnic cu informatii si documente care sa dovedeasca acest lucru.
  Vanghelie ii va dobori pe Ghita, Ponta si Dragnea. Cu ajutorul Realitatea TV si DNA. PSDul se autoepureaza…:)

  Reply
  • Tocmai de asta mi-e şi mie frică, de Vanghelie. Aseară la Realitatea nu mi-a venit să cred ce pertinent, coerent şi … corect a vorbit. :)))
   Numa’ să nu ne trezim cu Vanghelie candidatul stângii în 2019.

  • anatati, Vanghelie nu e omul de pus in fata, el este mai degraba un Dragnea, adica unul care organizeaza alegerile si mobilizeaza electoratul. El face echipa cu Geoana.
   Ieri au fost dati afara fix aia trei care puneau in pericol axa Ghita-Ponta-Dragnea. Practic si-au dat concurentii afara.

  • Şi eu m-am gândit când a povestit despre nu ştiu ce metodă folosită de primarul Vienei pentru a implica masele (sau a aduce la cunoştinţa maselor sau raise-awareness)… că Vanghelie ar fi un excelent organizator. Nu ştiu ce să spun despre Şova, însă :)))) El probabil e Ghiţă în ecuaţia asta, cel care vine cu banii.

   Uneori mă gândesc că ponta chiar este ofiţerul acoperit – al americanilor – cu misiune clară de a distruge psd :)))))

  • Ar fi fost bine sa fie asa.

   Din pacate Ponta este doar o maimuta dresata de o noua generatie de mafioti, mult mai lipsita de scrupule, fara ideologii politice, care este condusa de Ghita.

   Ce se intampla acum in PSD, este o tranzitie, de la un club de mafioti de rit vechi, gen Cosa Nostra, la o organizatie mafiota noua, de tip mafie ruseasca.

   In timp ce PSD vechi, cu exponentii Nastase, Hrebenciuc, Adam, Sarbu, Vanghelie, dar si Geoana, mai se baza pe valori cum ar fi onoarea, mandria si ideologia de partid, noua generatie de mafioti, nu are culoare politica, ea se invarte exclusiv in jurul banilor publici, folosind orice mijloace, pentru a putea controla si manipula sistemul. Sistemul mafiot de tip rusesc, este construit exclusiv pe intimidare si frica.

   Ce s-a intamplat ieri in adunarea PSD, demonstreaza ca noua generatie de mafioti, se descotoroseste de vechea garda.

   A inceput lupta de strada intre vechiul PSD Cosa Nostra, care se strange in jurul lui Vanghelie si PSDul nou, reformat, al mafiei de tip rusesc, care s-a strans in jurul lui Ponta/Ghita.

   In mod normal, Justitia ar trebui sa faca curatenie distrugand ambele tabere. Sunt curios ce se va intampla.

  • Asta e lipsa de educatie, de valori, asta este superficialitatea si decadenta spirituala tipica societatii de consum, care iata, se vede si la mafioti…

 2. nici ponta nu stie foarte sigur cine e:deputatul,prim-ministrul,juristul,plagiatorul,copilotul,sotul,cetatenul,marlanul,partenerul de pahar al lui ghita,etc.
  sa adaugam la lista asta si ofiter acoperit….

  Reply
  • corbu, pai in sistemul mafiot rusesc, nu mai trebuie sa fii cineva anume. Nu mai trebuie sa ai personalitate, onoare, mandrie, coloana vertebrala, dimpotriva.
   Noii lideri sunt schizofrenici, au multiple personalitati, ceea ce-i face complet imprevizibili si periculosi.
   Ponta este un etalon pentru aceasta generatie de mafioti cameleonici.

  • Genial articolul. Las mai jos, pentru nemurire, pe cea cu “my all time favourite”:

   “Salvat de prostie! Dan Șova se află în continuare în sediul PSD, pentru că nu găsește ușa.”

 3. uneori am impresia ca suntem cam incruntati pe reactii.ro, de aceea propun alaturi de strofa de joi si o rubrica de umor.la sfarsitul lunii se pot vota cele mai inspirate glume si castigatorul va primi o trusa de prim ajutor.))))

  Reply

Leave a Comment.