Confuzii hormonale

Şi a mai trecut un Halloween. Ne-am mai prostit încă un an cu vrăjitoare, mături, supermani şi femei mâţă. Încă o generaţie de Ghiţă şi-a văzut mâncarea scobită, cu ochi diformi, gură strâmbă, cocoţată în vârf de gard şi luminând. Şi apoi şi-a văzut stăpânii jubilând şî hlizindu-se în jurul pocitaniei aprinse. Faptul că stăpânii venerează o ciudăţenie pe care el a mâncat-o cu poftă ar fi trebuit să ii dea de gândit. Ghiţăăă, ai păcătuit, Ghiţă! Ai mâncat de dulce. Peste o lună te aşteaptă judecata de apoi…

În seara asta, recunosc, am păcătuit şi eu. N-am mâncat dovleac, dar am păcătuit cu gândul. Am poftit sălbatic la făptura asta:
hedi-klum-2

Da, aţi recunoscut-o. Este Heidi Klum, costumată de Halloween. Din partea reacţii.ro primeşte premiul “Cel mai reuşit costum al anului”
Deşi pe mine nu m-a păcălit. Am reuşit sa trec peste învelişul superficial şi să o apreciez pentru cum este în interior. Adică aşa:
Heidi-Klum-widescreen-wallpaper-1920x1200

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

11 Comments

 1. Cum ziceam. Acum am intrat si eu sa pun ceva banuti pe Dortmund, crezand ca e 1-0 pt Stuttgart si am cota mare :))
  E deja 2-1 pt Dortmund. Nu am fost suficient de rapid.
  Are 1.055 acum la victorie. Mai pariaza pe ei :))

  Reply
  • Anul trecut s-a terminat 4-4, cat e cota pe X?
   La cum joaca Dortmund acum, le mai da 3 cel putin. Suttgart doar din faze fixe are o sansa. Incredibil ce ritm are meciul.

  • deci faza: arbitrul fluiera 11 m, dupa care tusierul i-a suflat in casca ca nu a fost nimic si arrbitrul a dat minge de arbitru din careu la Dortmund…:-))

  • Dani, e deja 6-1, min 83. Meci mare pentru Maxim in primele 12 minute. Dupa care nu au mai avut faze fixe. Dortmund mai da un gol.

Leave a Comment.