CNA-ul de fapt nu există

gadea

Ultima oară când Vadim a fost invitatul lui Mihai Gâdea şi a făcut “dezvăluiri explozive”, am aflat că Traian Băsescu are cancer, sifilis si o tumoare pe creier. Emisiunea respectivă a avut loc luna trecută, la oră de maximă audienţă. CNA-ul probabil a ovaţionat realizarea jurnalistică şi a cerut încă una la fel.

Îmi amintesc foarte bine ce se întâmpla în urmă cu vreo 2-3 ani la Antene. Adică înainte de marea emancipare naţională, sfinţită prin votarea masivă a PSD-ului. Nu exista săptămână în care corifeii antenişti să nu se vaite cum primesc amenzi nedrepte de la CNA şi sunt oprimați politic.

Ce-i drept, de vreo 2 ani nu le-am mai auzit plânsetul de prigoană.

Oricât de ciudat ar suna, este legal să se întâmple aşa. Conform legii şi conform statutului CNA, această instituţie este numită politic. Evident că arbitrajul se va face părtinitor, în funcţie de partidul aflat la putere. Iar autoritatea în stat a găştii politice este direct proporţională cu slugărnicia CNA-ului.

Însuşi preşedintele CNA, Laura Georgescu, a recunoscut favorurile executate pentru PSD în celebra înregistrare:
“Pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi?”

Şi în cazul ăsta, nu mai avem prea multe de comentat. Numai noi eram în stare ca în 25 de ani de frământări, să construim o societate în care este legal să fim batjocoriţi.

În seara asta, la postul “de ştiri” cu cea mai mare audienţă, va fi prezent Vadim. Ştiţi voi, ăla care pune mitraliera pe mafie şi e justiţiar. Şi afirmă foarte senin că Năstase şi Hrebenciuc au fost acuzaţi pe nedrept, sunt nişte oameni imaculaţi şi merită eliberaţi. Vadim ăla.

Acum vine să facă “dezvăluiri explozive” despre Iohannis. CNA-ul este o şandrama construită pentru minţi plăpânde. În caz că nu aveam suficiente dovezi în acest sens, în seara asta vom adăuga una nouă.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

9 Comments

 1. Un articol cu Badea, altul după cu Gâdea. Mai urmează unul cu Ursu și azi pot spune că ești chitit pe ăștia care formează cocina de A3 :))))

  Reply
  • M-a sunat corbu. Cica a fost ieri Vadim la Gadea. Cand s-a uitat el, se discuta ceva despre copii si organe.
   Zic ca e incurajator faptul ca un singur cititor de pe site a butonat ieri din greseala peste Antena3 :))

 2. de obicei cand incepea sa abereze(calomnieze fara nici cea mai mica urma de bun simt) V.T. orice moderator il intrerupea si-l atentiona ca daca nu prezinta dovezi nu poate continua pe tema respectiva. ma uitam aseara la gadea cum nu are nici o reactie, cred ca… de fapt niciodata nu a vorbit V atatea minute in sir fara sa fie intrerupt,pana si DD Direct il mai intrerupea razand pe dupa mana sa nu i se vada dantura spectaculoasa.
  In concluzie CNA-ul chiar nu exista, cel putin acel CNA pe care-l platim noi, ai carui membri au rang de secretar de stat, cu masina sofer si tot tacamul.

  Reply
 3. 1. nu inteleg de ce i-a facut reclama m. badea lui cvasinecunoscutul asta.
  2.chiar daca nu a fost in ring pana acum, m. badea se lauda ca pierde noptile urmarind anumite meciuri de box.imi dau seama ca nu intelege nimic din ce vede, in loc sa se retraga circular,o ia la fuga drept in spate pana iese din ring.
  3.m.badea e masochist. era clar de la inceput ca o sa ia bataie fara sa dea si el)))
  4.penibilul asta e multiplu campion national?atunci mma inseamna arte martiale atat de mixate ca nu a mai ramas nimic din ele.

  Reply
 4. La sfarsitul emisiunii Vadim a zis ca cei mai buni jurnalisti sunt Mircea Badea si Mihai Bendeac:))) fata lui gadea…priceless

  Ce am vazut in seara asta la Tv Pe posturile de stiri m-a scarbit, acuzatii nefondate, manipulare grosolana, minciuni pe fata. Oare cat de slaba trebuie sa ai mintea sa pui botu’ la ce latra papagalii aia?

  http://youtu.be/4A3DMIpxO-U

  Reply

Leave a Comment.