Cel mai iubit dintre pământii

mircea-badeaSe apropie cel mai important eveniment pseudo-sportiv al anului. Astăzi, nu ştiu exact la ce oră, Mircea Motherfetish Badea se va lupta cu acel celebrul motociclist; al cărui nume îmi scapă. Dar băiatul e bun, oricum. Cvadruplu campion naţional de Muai Tai.

Meciul este unul legal, organizat cu ajutorul Federaţiei Române de Kempo. Convenţia sportivă acceptată de cei doi participanţi îmi este străină. Dar din ce am văzut, sunt permise loviturile de cot. Super!

În mod normal, motociclistul va câştiga. Este luptător profesionist şi mult mai tânăr decât MM Badea. Dar atenţie mare la pământiu! Deşi a trecut pragul psihopatic al celor 40 de ani, campionul absolut la curling poate oricând să surprindă. Se zvoneşte în culise că şi-ar orbi adversarul scuipându-i venin în ochi.

Pe facebook-ul marelui campion de curling e panică. După ce mii de fani înspumaţi şi-au încurajat timp de câteva săptămâni favoritul, acum s-a lăsat o atmosferă de sinchiseală. Toţi sunt îngrijoraţi de integritatea fizică a îndrăcitului realizator de pamflet şi propagandă politică. Dovadă clară că ălora chiar le pasă.

Câteva ultime gânduri transmise de fanii lui Motherfetish:

“Mircea, pana la urma, chiar daca eu personal nu am fost de acord sa raspunzi provocarii, avand in vedere efortul depus de tine, anii de studiu,tot, pentru a ajunge unde esti,am sa iti doresc putere multa si poate ca ai sa si invingi.”

“Esti un sportiv adevarat!”

“sincer, ii faci reclama unui cocalar acceptand lupta. daca individul voia sa se bata cu tine, trebuia sa te plateasca. sa dea bani daca vrea sparring cu o vedeta.”

“Bafta,Mircea.Tot el s-a ofticat ca a fost magar si a facut galagie cu motoru,dai bataie la cocalar,un sportiv adevarat nu provoaca un amator ,dai sa-i sune apa in cap ca, creier nu are, cred ca vrea sa arate ce puternic este.”

“Daca nu vei sta la bataie cu acest cocalar ci iti vei folosi inteligenta, net superioara, cred ca va fi bine”

PS: între timp am aflat şi cum se numeşte cvadruplul campion de Muai Tai

teodor emi

Cred că meciul, bătaia, sau ce-o fi asta se va face “pe bune”. Nu sunt interese de marketing, mai ales că nici o televiziune nu va transmite. Va fi o confruntare între un sportiv frustrat, care se simte jignit de horcăielile unui propagandist şi îl provoacă la bătaie. Şi un ciudăţel, care după ce a fost furat şi umilit de PSD (pe vremea lui Năstase), acum le face campanie. Probabil creierul îi cere un reset, un blackout.

UPDATE: Meciul complet

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

9 Comments

 1. Badea este un umil kkt de televiziune pt mine, dar faptul ca a acceptat provocarea îl face sa nu para deloc papagal, chit ca are toate șansele sa și-o fure zdravăn, ba din contra. Iar dacă va și castiga ma tem ca vom asista la umilirea internetului cu propriile “arme”.

  Reply
  • Mai degraba umilirea Federaţiei de muay thai. Nu internetul l-a declarat pe motociclist de 4 ori campion.
   Nici nu sitam ca se practica sportul asta pe la noi. Pentru mine, muay thai suna a film cu Van Damme in Thailanda :))

  • Ba nu Dani, primul vizat de aroganța lui vă fi vizat internetul, principalul “adversar” declarat al lui. Ca implicit muaitai-ul… probabil, dar nu as vrea sincer sa asist la umflarea lui în pene în cazul asta.
   Stai liniștit, inclusiv pt articolul asta de pe blog vă aminti, nu ca ar fi prima data.:) Deci, hai cu muaitai-u sa nu avem parte de surprize

 2. uite solutie misto: ai o problema, ne intalnim la sala, zbang zbang, problem solved

  nu putem sa propunem o asa rezolvare cu Ponta vs Iohannis?

  ala care ramane in picioare castiga

  Reply
 3. Super tare că va fi filmat. Sper să nu se zgârcească ăștia cu camerele și să filmeze numai pentru arhiva personală a celor prezenți în sală, sper ca cineva să și urce meciul pe utube.

  Reply

Leave a Comment.