Chelsea va juca finala

Jose-Mourinho-Chelsea-crest-pump-620x330Chelsea va juca finala Ligii Campionilor. Astăzi englezii joacă la Londra returul cu Atletico Madrid. Meciul tur s-a terminat fără gol, marele Mou folosind o tactică furată în mod sigur de la Victor Pițurcă.

Da, Atletico joacă mult mai frumos, mai ofensiv și sunt într-o formă excepțională; probabil vor câștiga și campionatul în Spania. Da, Diego Simeone este un reactor nuclear care alimentează echipa antrenată cu energii supraumane. Dar Chelsea va juca finala.

Chiar dacă meciul tur a fost un măcel, singurii care au trimis lovituri au fost spaniolii, în timp ce englezii au fugit dintr-un colț în altul, cu poarta în spinare, pentru a evita knockdown-ul.

Va fi un meci frustrant pentru fanii lui Atletico, va fi un final încărcat de lacrimi și pumni înroșiți în mese și pereți. Vom asista la o nouă partidă de calificare, în care vom privi echipa lui Mourinho părăsind terenul victorioasă, deși a jucat mai prost decât adversarul.

Chelsea nu va câștiga meciul prin calitate, ci prin experiența superioară. Își vor măcina psihic adversarul cu tactica exasperant de prudentă a lui Mou. Vor aglomera zona centrală din fața careului și vor respinge toate mingile aeriene centrate de pe flancuri. Iar la prima eroare a adversarului vor înscrie.

La fel cum au făcut în ultima etapă de campionat, învingând Liverpool cu 2-0, într-un meci în care echipa de pe Anfield a fost singura care a atacat. 

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

7 Comments

 1. Hary, astept sa iti aud din nou parerea de cat de mare antrenor e Guardiola si cum o sa transforme Bayern-ul, dupa rezultatul de aseara.

  Reply
  • Perkele,
   mda, sistemul lui Guardiola functioneaza numai daca jucatorii sunt dispusi sa-si depaseasca limitele.
   Problema cu Bayern a fost ca Real si-a dorit mai mult victoria…:))

 2. Eu vad o finala pur madrilena. Chelsea nu poate avea noroc la nesfarsit cu acest stil de fotbal!
  Eu personal sper in victoria lui Atletico in finala cu Real.
  Ratiunea imi spune insa ca Real Madrid va castiga competitia.

  Reply
 3. Trebuie sa joc neaparat la pariuri sportive. Sunt pe val :))
  Mi-ar fi placut sa mearga Mourinho in finala. Dar tot norocul pe care l-au avut englezii pana la meciul asta s-a intors impotriva..

  Reply

Leave a Comment.