Centura de castitate bucală

diaconescudanDe foarte mult timp, presa quality din România se întreba de ce Dan Diaconescu nu îşi repară dinţii. Anumiţi analişti politici au speculat că vrea să atragă voturi cu ajutorul danturii hidoase. Să pară din popor. Să zică simpatizantul PPDD “Iete, bre! Şi Domnu Dan mănâncă pietre”

Însuşi Domnu Dan a comentat pe marginea arzătorului subiect de interes naţional. A încercat să decontracteze sinuozitățile politicianiste din jurul gurii sale printr-un răspuns diplomatic:
“Nu e bre, de-aia! Nu mă duc la dentist pentru că mi-e frică”

Realitatea a fost însă alta şi noi, orbeţii, o aflăm abia acum. D-l Dan Diaconescu este un geniu. Totul a fost perfect anticipat şi calculat. Şi-a păstrat dinţii stricaţi şi strâmbi pentru a-şi proteja gura de numeroasele aventuri amoroase. Nu a vrut să fie bucăţica, prospătura, dulceaţa colegilor de celulă.

“Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva.” (sursa)

Jos pălăria, Domnu Dan! Sunteţi un geniu. La ce ferăstrău aveţi în gură, nu văd vreun curajos să se bage. Inginer, ziarist, fondator, prezentator, om de televiziune, politician, filozof şi, mai noi, inventator: Dan Diaconescu. Cel care a inventat centura de castitate bucală.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

  1. )))))))))))))))
    oare la o inchisoare pentru femei ce masuri poti sa-ti iei?
    (ma gandesc la doamna udrea elena gabriela, nu mai am somn noaptea de grija ei, mai ales de cand am aflat din gura lui ridzi pitzi ca la inchisoare e nasol,asa niste fiinte delicate, sa fie aruncate ca niste buru.. flori in tomberon… )

    Reply

Leave a Comment.