Bere şi carte La Boheme

Evenimentul a fost pe gustul meu. La fel au fost şi cei 3 litri de Terapia Platin care scot atât de bine fundul în evidenţă:
IMG_2324
Sala a fost plină, s-a râs în hohote la cartea lui Vlad. Actorii, Malu şi Eliza, top–notch. Au citit din Povestiri de sub papuc, spre deliciul fanelor urcate pe mese. Şi au improvizat pe alocuri, inclusiv în deschiderea evenimentului. Atunci când Malu a spart gheaţa cu o glumiţă despre afinităţile autorului faţă de împrietenirea prin telefon.

IMG_2239
Publicul a fost majoritar feminin. Nu mă aşteptam să văd atâtea doamne şi domnişoare pasionate de beretristică. Le-a plăcut într-atât de mult încât au şi cumpărat o mostră de Vlad.

Şi când am simţit că spectacolul se apropie de final, m-a lovit inspiraţia “Băi, ştiţi ce ar merge acum? Să citească Malu articolul ăla cu orgasmul!”. Cei prezenţi seara trecută îmi sunt martori. Dacă la Povestiri de sub papuc s-a râs cu poftă, la articolul ĂSTA s-au cutremurat pereţii.

Sticleau ochii fanelor mai ceva ca după Grey.

IMG_2282

PS: Evenimentul a fost filmat. În viitorul foarte apropiat veţi vedea ce a ieşit.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

6 Comments

    • A lui a fost, intr-un moment de sclipire. apoi toata sclipirea din ochii lui Dani a disparut cand a cazut cu scaunul(eu am crezut ca a scapat ceva pe jos) pentru ca mai apoi sa aiba doua incercari nereusite de a-si lua geaca pe el(odata cu susul in jos si apoi a incurcat manecile:))))

    • El zice ca nu, de data asta trebuie sa il credem pe cuvant. Sau poate s-a emotionat le melodia despre Cristina :))

Leave a Comment.