Bădisme…

V-ați întrebat vreodată de ce Mircea Badea explică în amănunt “glumele” pe care le face, oricât de evidente ar fi?
Pentru că este o persoană publică experimentată și își cunoaște foaaarte bine publicul:
badea 2
În altă ordine de idei, duminica asta voi fi prezent în Piața Universității, începând cu ora 18:30. Nu mă interesează Andrei Pleșu, candidatul dreptei. Consider chiar superfluă orice implicare politică a d-lui Pleșu. Dar mă interesează dreptul la normalitate și la o societate sănătoasă.

mircea badea 3
Văd că aveți cu toții probleme cu prostata. Stați liniștiți. Duminică, în Piața Universității, voi avea umbrelă. Tare gluma, sau ce?! Eh, hai să v-o explic…

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

12 Comments

 1. Sun în stare să pariez cu viața că dacă Badea ar scrie ceva de genu´ ¨Care dă like post-ului ăsta îmi este dator cu o felație¨ s-ar găsi foaaarte mulți spălați pe creier care să apese.

  Reply
 2. eu zic ca daca vrei sa schimbi ceva cel mai bine ar fi sa nu dai spaga, sa nu arunci tigara pe munte etc. adica sa te comporti normal. iesitul in strada este ceva spectaculos. iesi sa faci spectacol…

  “Da, consider ieșitul în stradă ca mod de exprimare a nemulțumirii civice față de ceva extrem de util.

  La fel de utile consider însă și alte moduri de a lupta pentru o cauză – de la comportamentul de zi cu zi conform respectivului principiu (sunt ecologist nu-mi arunc țigara nici pe munte, nici în parc – nu-s de acord cu mizeria sistemului în România refuz să-mi rezolv probleme dând șpagă sau angajându-mă cu pile, fac reclamație și nu dau a lehamite din mână că e prea mult timp pierdut cu poliția când văd ceva în neregulă) la luatul de poziție prin căi oficiale, prin scris, prin donații, prin voluntariat.

  Toate astea sunt moduri de a face ceva, ieșitul în piață nu e singurul, deși sigur e cel mai spectaculos. Așa că, activiștilor, data viitoare când mă trageți de urechi pentru că s-a murit la revoluție și eu nu fac nimic, aveți grijă să fiți în țâțele goale așa sigur aveți mai multe șanse să fiu impresionat și să uit că toate au timpul lor și toți avem locul nostru.”

  Reply
  • Ok, nu dau spaga, cand merg pe munte oricum nu fumez, si , in general, ma comport normal.
   Dar ca sa nu mai fie Plesu balacarit in prime-time, in mod gratuit, ce solutie propui? 🙂

  • Citatul îmi aparține, nu-l bănui pe Dani Corban de ipocrizie – ba chiar și eu aș ieși în stradă dacă aș considera într-un moment că e o opțiune viabilă pentru a schimba ceva în acel loc și acel timp.

  • In timp ce ma uitam la clip, printre zambete, m-au trecut fiorii.
   Iti dai seama cat au stat astia doi in sauna impreuna, pana sa le vina ideea?
   Si cat timp le-a trebuit sa exerseze numarul? Brrr.

  • Îți dai seama plăcerea care o aveau când își vedeau reciproc ¨bijuteriile familiei¨ bălăngănindu-se-n toate părțile la repetiții? Priceless :))

Leave a Comment.