Aparatul care detectează PUNCTUL G, inventat de un mecanic român

La salonul de inventică de la Venera, românul Gheorghe Țintă s-a înscris cu prototipul unui aparat care identifică și semnalizează poziția punctului G. Întrebat de unde i-a venit ideea conceperii unui astfel de dispozitiv, domnul Țintă a zis că se săturase de indicațiile nevestei și se simțea în pat ca la poligon.

Ginitorul funcționează pe principiu sonic. Inventatorul ne-a explicat că la fel verifică și carburatoarele mai vechi, cu ciocanul.

”Nici măcar nu le desfac, le bat cu ciocanul și imi dau seamă dupa cum sună dacă au rugină înăuntru. Așa merge și cu punctu G, e ghem de nervi acolo, de asta au draci pe ele tot timpu. Ghemu sună altfel decât restu păsăricii să știți”

Prototipul are forma unui ciocănel mic mic, cu un motoraș electric de 2 CP și microfon încorporat. Odată introdus în perimetru, bate mărunt toată zona și transmite prin bluetooth datele adunate spre smartphone și când detectează o anomalie sonică trimite poziția exactă a puctului G cu o eroare de maxim 0,2 microni.

Mecanismul de ghidaj funcționează la fel de simplu prin intermediul setului de prezervative cu gps și control al direcției. Tot ce trebuie să faci este să pui unul din prezervativele speciale și să setezi aplicația pe pilot automat.

Cercetătorii britanici spun că invenția românului va revoluționa viața sexuală a cuplurilor heterosexuale și-l va face unul dintre cei mai bogați oameni de pe pământ. Încă un român cu care să ne mândrim…

Share dacă sunteți mândri de românul Ghiță Țintă!

Multe se spun despre legendarul domn Gaiță… că la naștere ar fi recitat trei strofe din Baudelaire și ar fi protestat vehement împotriva alimentației lipsite de diversitate, că la cinci ani ar fi făcut prima declarație de dragoste și că la aproape nouă i s-ar fi propus să joace pentru Real Madrid, echipa mică.

3 Comments

Leave a Comment.