Andreea Bălan ia de la gura copiilor orfani africani

În afară de absolut fabulosul comentariu cu mâncarea de fasole, care m-a făcut să râd de-a binelea, ce avem noi mai jos? Îi avem pe salvatorii omenirii, pe gardienii echilibrului, pe cruciații planetei.

Să ne-nțelegem da? O vedetă pune o poză dintr-un restaurant, unde servește nește moluște, caracatițe ceva. Ce să extragem noi de aici? Că până și vedetele mănâncă? Că până și Andreea Bălan merge la restaurant?

Huoooooooooo! Huooooooooooooo! Cum își permite nesimțita pământului să mănânce când undeva în Africa lumea moare de foame? Cum mă, cum? La restaurant?? Ce fiară, ce bestie, câtă cruzime!!!

Nu i-ar fi rușine!!! Andreea Bălan ia de la gura copiilor orfani africani! S-o aruncăm într-o pivniță întunecată și să topim cheia de la lacăt.

Oare extraordinarele ființe umane, pline de lumină și căldură sufletească, care au postat respectivele comentarii, nu au fost niciodată la restaurant? Nu au mâncat niciodată pe săturate? Nu au aruncat niciodată o bucată de salam pe care au uitat-o vreodată prin frigider, o măslină. o ceva?

Cretini.

*

Tocmai ce scrisesem un articol despre cum toată lumea ține să demonstreze că e conștientă de problemele lumii, că suferă pentru o cauză, că e fundamental bun și o face, aruncându-ți în față, cu orice ocazie, cauza respectivă.

S-a trezit printre comentatori unul care să-mi explice cum că mi se pare și cum că alternativele pe care le dădusem eu la băgatul ăsta pe gât al cauzei tale (printre care un comportament adecvat ideii la care ții atât de mult ) nu au cum să schimbe nimic.

Da, mi se pare… e mult mai bine să fii imbecil și eminamente ridicol și să arăți cu degetul murdar de aripioare KFC.

 

imagine via Oliver Ursu

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

Leave a Comment.