Fotografia de după weekend

După sacrul obicei feminin dezvoltat de milenii, nevestele caută orice motiv să te bată el la cap. La mine, unul din ele e că nu am poze cu fiică-mea…

Na, de când mă știu nu m-au prea prins aparatele preferând să fiu ăla la butoane (no bine, cu excepția unor mici aventuri filmare dar aia nu e poza e video deci nu se pune). Astea fiind puse a trebuit totuși să recunosc că nu prea am poze cu fiică-mea și e normal ca, măcar odată la un an, să-mi calc pe inima pentru bunăstarea amintirilor familiei.

După bine cunoscuta zicală a unui prieten – băi, eu nu pozez eu fac artă – m-am gândit la o poză care să prindă într-un cadru relația dintre mine și cea mică. Mi-a ieșit ce vroiam și măcar pentru 12 luni i-am închis gura nevestei, cu așa poză de tătic nu mai are ce comenta.

 

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

2 Comments

  1. Vlad, felicitări pentru Cameleon, am ajuns la jumătatea lui și pot spune cu mâna pe inimă că este o carte fabuloasă. Începutul a fost un pic cam confuz și greu de digerat pentru mințile neinițiate în SF, dar după aceea devine o lectură foarte plăcută și incitantă. Personajele din echipa 6 sunt bestiale, sincere felicitări. Sper ca finalul să nu mă dezamăgească 😛

    Reply
    • Mulțumesc. Da, Cameleonul nu e o carte care explică ci care te pune să-ți folosești rotițele, nu în exces dar nici să le ții degeaba :).

Leave a Comment.