2015 se anunţă un an trist

replace_tv_lg“Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport” (Vlad Enăchescu, director general Dolce Sport)

Cele două competiţii internaţionale sunt UEFA Champions League şi UEFA Europa League. Iar băieţii şi fetele de la Telekom au cumpărat drepturile de televizare pentru piaţa din România. Cum a zis şi Enăchescu, se vor vedea “EXCLUSIV pe Dolce Sport”

Să cântăm, să ne întristăm zic. Începând cu 2014 nu am mai văzut prima ligă românească. Pentru că a fost transmisă de Look TV şi Dolce Sport. Pentru cei 10 abonaţi pe care îi au. EXCLUSIV.
Au avut audienţe subunitare meciurile din prima ligă. La derbiul Steaua-Dinamo practic nu s-a uitat nimeni.

Hai, fără ciobănaşii din campionatul intern, treacă-meargă. Dar voi vreţi să mă lăsaţi fără Champions League? Cum e posibil ca după ce ai dovada în cifre că la Dolce nu se uită nici angajaţii lor, să le dai drepturile de televizare pentru Champions League şi Europa League?

Ăsta poate fi un moment unic de dezmicrobizare a telespectatorului român. Daca Pro-ul va cumpăra drepturile de televizare pentru prima ligă de handbal feminin şi pentru Champions League-ul de handbal, în mod sigur vor face audienţe mai mari decât fotbalul de pe Dolce. Şi, încet, încet, dacă fotbal nu mai avem, poate descoperim şi alte sporturi. Eventual unele la care ne şi pricepem.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

  1. “Şi, încet, încet, dacă fotbal nu mai avem, poate descoperim şi alte sporturi. Eventual unele la care ne şi pricepem.”

    Din perspectiva aceasta, se anunta un an foarte bun.

    Reply

Leave a Comment.