Cum faci catharsis în duş

Cu apa fierbinte spărgându-se de grumaz şi tălpile masate pe flori îngheţate.

20160508_235142

Explicaţia tratamentului transcende legile anatomice. Nu este vorba doar despre centrii nervoşi, ci şi despre cei energetici. Cei trei centri energetici aflaţi la extremităţile corpului: Chakra Sahasrara, în creştet şi Piroanele Mântuitorului, unul în fiecare talpă.
Între aceste extremităţi energetice se realizează fluxul Kundalini – ne pătrunde energia telurică. O simţiţi?

Încercaţi tehnica polarităţii. Un pol fierbinte, altul îngheţat, cum fac eu la duş. Acum o simţiţi? Polaritatea nu trebuie să fie doar în registrul termic. Energia universului este din tot şi pentru tot, în niciun caz restrictivă. Puteţi încerca polaritate de culori. Sau de gusturi – Dulce în cap, amar la tălpi.

Masaţi tălpile pe coji de nuci verzi, atunci când sunt fragede şi amare. Iar în creştet vă ungeţi cu dulceaţă de nuci.
Fluxul Kundalini este puternic! Nuca – amară pe tălpi, dulce în creştet, un singur fruct, un singur element care cuprinde extremităţile gustului. La fel cum este trupul nostru pătruns de Kundalini. Îl simţiţi?

Odată pătrunşi, legătura dintre corp şi univers este definitivă, prin intermediul spiritului. Rătăcirea a luat sfârşit, ne-am amintit adevăratul părinte: QI-ul universal sau Prana.

În continuarea exerciţiului, vom acţiona asupra centrului energetic median: Chakra Sacrala sau Chakra procreației. Punctul fizic corespondent este noada sau coccisul. În cazul tratamentului termic, se va masa zona cu acelaşi element, dar de temperatură potrivită – o medie între poli.

Avem fierbinte în creştet, rece la tălpi şi cumpătare la coccis. Vom masa zona cu florile curăţate de gheaţă. De sus în jos, repetitiv, uşor apăsat. Eu am folosit floarea de liliac, o floare de sezon; fibroasă şi totuşi delicată.

La fel şi pentru tehnica polarităţii de gusturi. Totul devine simplu, odată ce aţi prins metoda şi aţi înţeles vibraţia universului. Pentru tehnica gusturilor, puteţi face medierea între dulce şi amar cu zeamă de lămâie. Sau, preferatul meu, usturoiul.

Tăiaţi pe jumătate un căţel de usturoi şi masaţi zona repetitiv, uşor apăsat. Sus, jos, sus, jos, lăsaţi-vă mâna liberă să alunece, să pătrundă. Lăsaţi Kundalini să pătrundă! Îl simţiţi?

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

  1. Mamă ce m-am speriat când am väzut poza fărä să citesc textul și fără a da click pe ea pt a vedea și capu de duș. La o primă vedere,am zis că iar e o rețetă d-aia sofisticată de-a lu Mafoamea :)))))))))) O nebunie d-aia de-a lui. :))))) Zic,ia uite mă ce ne-a mai pregătit,vreun pupchi d-ăla tras în smântână cu flori la grătar :)))))))))))))

    Reply

Leave a Comment.