Să integrăm romii în 10 pași simpli

1. Se taie orice fel de alocație/subvenție pentru copilul rom care nu merge la școală. Se taie și pentru frații lui mai mici care nu au încă vârsta de mers la școală. Dacă unul din ei crește și merge la școală acela primește alocația și din urmă, minus cât a primit fratele mai mare aiurea.

2. Orice mamă rom este prinsă la cerșit cu sugarul în brațe (de multe ori adormit cu alcool) rămâne fără el, bebelul intră în sistemul de stat ca orfan și ea în pușcărie. Fără discuții.

3. Orice copil rom sub 16 ani este prins la cerșit de mai mult de două ori este preluat de sistemul de stat. Fără discuții.

4. Orice rom peste 16 ani este prins la cerșit mai mult de două ori intră la mititica pentru o lună. Dacă recidivează termenul crește.

5. Orice rom nu-și plătește impozitele pe proprietate sau nu are cum explica proveniența proprietății este executat silit pentru impozite și i se confiscă venitul neexplicat. Fără discuții.

6. Orice grup de romi întră cu scandal într-o instituție a statului, că e vorba de spital, tribunal sau secție de miliție, intră o lună la răcoare. Dacă a făcut mai mult decât scandal, termenul crește.

7. Orice șatră/colectivitate de romi este prinsă la furt organizat este băgată la mititica și copiii trimiși în sistemul de stat.

8. Orice pirandă este prinsă ridicându-și fusta în public, cu intenții agresive, este spălată cu gaz în zona scoasă la înaintare pentru diminuarea pericolului social.

9. Se revine la cuvântul oficial țigan. Rom a ajuns să aibă exact aceeași conotație negativă trăgând-o în schimb și peste cuvântul român.

10. Toate măsurile de mai sus se aplică pentru oricare alt cetățean al României, indiferent de etnie.

Norme metodologice:

1. După cum vedeți cei zece pași se referă doar la elementele negative ale societății în nici într-un caz la milioanele și milioanele de țigani respectabili de forma – am cunoscut romi mai de treabă, mai cinstiți, mai spălați decât românii. Ăsta pe care l-a cunoscut toată lumea e deja integrat și scutit de cei zece pași.

2. Închisorile ce vor acoperi cererea de cazare nu vor fi de tipul – avem nevoie de 500-600 de euro pe lună pentru un deținut – ci de genul – nu muncești mănânci mămăligă cu apă zilnic, 12-13 cazați în cameră, igiena și deratizarea e treaba oaspeților nu a altcuiva.

3. Fără discuții.

Multe se spun despre legendarul domn Gaiță… că la naștere ar fi recitat trei strofe din Baudelaire și ar fi protestat vehement împotriva alimentației lipsite de diversitate, că la cinci ani ar fi făcut prima declarație de dragoste și că la aproape nouă i s-ar fi propus să joace pentru Real Madrid, echipa mică.

6 Comments

 1. Pana sa citesc punctul 10 , am crezut ca e Ziua Nationala a Rasismului 🙂
  Pasii tai se bazeaza in primul rand pe arestarea tiganilor majori si educarea/cresterea tiganilor minori de catre stat. Asta ar insemna ca intr-un timp foarte scurt sa arestam 90% dintre tigani (cel putin) si sa “adoptam” copiii acestora. Ceea ce nu se poate. Romania nu are fonduri pentru asa ceva. Niciun alt stat DIN LUME nu a gasit pana acum solutia in cazul tiganilor. Ne gasiram noi, ruptii in fund ai Europei, mai destepti.
  PS: Multi dintre copiii tiganilor nici nu au certificat de nastere. Li se bârlăre de alocatia aia de 20 de lei pe luna :))

  Reply
  • Corect, de aia era bine și să treacă legea amnistiei, suntem prea săraci să ținem la mititica condamnați din ăștia ușurei de până în 7 ani – de unde atâtea fonduri?

   Nu, problema nu e că și în sistemul penitenciarelor se fură de se rupe și organizarea e de 2 lei, ci că suntem noi săraci – eu zic nici să nu mai avem cod penal pentru toate prostiile și așa n-avem bani.

   Europa a fost luată prin surpindere pentru că habar nu aveau la ce ssă se aștepte și pentru că nu sunt ai lor – nivelul lor ce civilizație nu prea mai avea protecție față de lăcuste și nefiind cetățeni proprii nici nu putea legal să țină pentru chestii minore.

   Articolul lui Gaiță e mai puțin rasist decât comentariul tău :)) el vorbește despre niște măsuri luate împotriva unor infractori – tu spui direct că 90% sunt așa :)))

  • 90% cel putin am zis. Rasist eram daca ziceam ca sunt toti. Dar nu am generalizat. Evident au si ei foarte multi oameni respectabili. Madalin Voicu de exemplu. De ce tocmai Madalin Voicu? Pentru ca el a initiat legea amnistiei de care ziceai. Probabil s-a gandit la strategia ta de integrare a tiganilor in societate. Si vrea sa le faca loc in puscarii 🙂

 2. Vlad,
  Primele 9 puncte sunt profund discriminatorii.
  Faptul ca-i priveste in mai mult de 90 % din cazuri pe tigani, amplifica discriminarea unei etnii.

  Reply
  • discriminatorii treaca-mearga, dar sunt profund nerealizabile :p
   Suna ca aia cu “Hai sa bagam 100 de mii de caini intr-un adapost cu 200 de locuri”

   Si halal educatie vor avea aia care prind un loc la inchisoare. Ies dupa 2-3 ani la fel sau mai rau. Integrarea incepe prin educatie. Cat timp nivelul educatiei este similar cu al lui Mowgli, nu poti avea pretentii. Si asta nu se aplica doar tiganilor.

 3. dece se vorbeste doar de tigani ca sunt cersetori si hoti si violatori si asmd faceti o statistica in puscariile din romania si vedeti realitatea…nu zic ca e ok cu tigani care cersesc cu copii in brate ca fura si ca fac alte minunii de iti vine sa te muti din romania…problemele romaniei nu sunt doar tigani sunt si cei care stau cu mana in c…r care voi iati pus sa va reprezinte cei de sus care vau vandut tara si care au facut ce au vrut cu bani vostri ei sunt responsabili de neintregrarea romilor in societate…cand ai o problema mai intai trebuie so recunosti si sa o accepti si dupa aia so remediezi…ex te duci la dr si iti spune ca ai diabet(iti face numai rau te afecteaza din toate punctele de vedere gen romi)ce faci?ce poti sa faci atunci cand ai diabet?te tratezi tii regim si adopti niste masuri ca sa poti trai …cugetati si cat despre articolul a lu nea gaita las baga intro celula cu 12.13 romi nespalati si toti sa fie violatori

  Reply

Leave a Comment.