Reacţii, site-ul bărbaţilor sportivi şi tineri

Aşa arată vizitatorii reactii.ro

reactii1reactii2reactii3reactii4

Procentul femeilor ar fi fost mult mai mic fără mărturisirea lui Vlad – Un orgasm de am băgat-o în spital.

Mi se pare corect să fim cu precădere frecventabili pentru sexul tare. Nu ne ascundem după vişin, asta-i natura articolelor noastre: bombe de testosteron!

Special pentru bărbaţii sportivi şi tineri, fani reacţii.ro, astăzi voi elibera câteva dintre tainele bucătăriei. Vă arăt cum se face o friptură corectă.

Se pun în tigaie nişte pulpe de pui sau nişte cefe de porc. Dacă n-ai pui ori porc pe acasă, nu intra în panică. Poţi folosi un file de ton roşu de mare adâncime.

Bun. Se ia fileul de ton roşu de mare adâncime şi se freacă delicat în 3-4 picături de ulei. Se pune în tigaia încinsă şi se prăjeşte 5 minute pe fiecare parte. Se aşază elegant în farfurie, se stropeşte cu zeamă de lămâie. Piper şi sare după gust. Orice bărbat puternic are în bucătărie piper boabe şi sare roz de Himalaya.

Atenţie la ulei! Sunt unii fiţoşi care prăjesc orice în ulei extra-virgin de măsline. Au impresia că e mai sănătos. O fi, dacă îl bei. La prăjeli poate deveni toxic din cauza punctului de ardere scăzut (190°C). Peste 190, se înnegreşte, scoate fum, se transformă în otravă. Căleşti în el un orez, nişte legume, treacă-meargă. Dar nu prăjeşti pulpe de pui în extra-virgin.

Pentru tonul roşu de mare adâncime am folosit un ulei corect, de floarea soarelui.
„Ok, ne-ai familiarizat cu peştii de mare adâncime, dar ce garnitură folosim?” – Întrebarea asta e în mintea tuturor bărbaţilor sportivi şi tineri, ştiu.

Pentru acest dish recomand Tigaia Eclectică a la Corban.
Se ia o tigaie normală, diferită de cea în care prăjeşti tonul de mare adâncime, se pune în ea un amestec eclectic de legume şi se lasă la foc potrivit. Peste legume, 4-5 picături de ulei, piper şi sare roz de Himalaya, după gust.

Poftă mare!

IMG_3012

Şi nu uitaţi: Un bărbat puternic găteşte, spală vase, dă cu mopul şi nu ridică tonul la femei.
#manpower

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

13 Comments

  1. ”Şi nu uitaţi: Un bărbat puternic găteşte, spală vase, dă cu mopul şi nu ridică tonul la femei.”
    Inseamna ca sunt mai puternic ca Arnold in Terminator:))
    dar ce se-ntampla cu restul de 88,11%, n-au nici un interes?:))

    Reply
  2. Alexandru C
    July 29, 2014 at 10:48 pm
    Arata “bini di tat”. Eu tocmai ce m-am intors de la o pizza insa as putea manca si vreo 3 portii de pui olanesc:)
    corbu
    July 29, 2014 at 11:33 pm
    pastreaza-mi si mie ))
    Dani Corban
    July 29, 2014 at 11:37 pm
    Cu cat ajungi mai repede in Bucuresti, sansele iti cresc 🙂
    SUNT DE 2(DOI) ANI IN BUCURESTI STIMATI CITITORI SI NICI PANA ACUM N-AM VAZUT PUI DE LA DANI:::::

    Reply
    • Folosesc de cativa ani buni ulei de masline verzi, presat la rece, cumparat direct de la un cultivator grec, pentru gatit. Bine, nu prajesc nimic la temperaturi foarte mari, adica la peste 200°C, dar in rest chiar la orice. The best you can get.

Leave a Comment.