Rădoi nu e antrenor

Putem spune liniştiţi că Steaua a ratat calificarea. Nu neapărat din cauza rezultatului de seara trecută, dar aşa au conchis înţelepţii poporului

***
Domnul este specialist în fotbal şi literatură. Meloman şi cinefil. Ne-a povestit despre istoria rockului, Opera din Salzburg şi câteva cancanuri cu Hemingway.

PS: Filmarea a fost realizată de Alexandru C.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

5 Comments

    • Domnul nu a băut Terapia. A fost amuzant la plecare când a scos nişte bancnote împăturite într-o hârtie şi insista să plătească consumaţia. Deşi nu comandase şi nu consumase nimic 🙂

      A venit în jurul orei 4 a.m. şi s-a aşezat la masa noastră… Nimeni de la masă nu îl cunoştea. După o oră a venit şi prietenul lui cu chitara.

  1. Steaua n-are jucatori de valoare. Au venit jucatori de la echipe retrogradate sau de la CFR Cluj, care, cu tot respectul, sunt niste mercenari fara prea mare valoare. Chipciu e iesit din forma de un sezon, Stanciu e accidentat, slava Domnului ca am scapat de Dodel, Adi Popa e un bezmetic, concluzia e ca n-avem niciun jucator de creatie care sa faca diferenta, cu toti Taharii si Hamrounii si Breevelzii si Munirii si Tadeii, de parca avem Africa All Stars (+Surinam).

    Reply

Leave a Comment.