Ponturi pariuri UCL

Astăzi s-au tras la sorți sferturile de finală din UCL:
609995-1972515-634360279970523-487046146-n
FC Barcelona – Atletico Madrid
Manchester United – Bayern Munchen
Real Madrid – Borussia Dortmund
PSG – Chelsea

Partidele tur vor avea loc pe 1 și 2 aprilie. Mi se pare destul de inspirată fotografia prelevată de pe gsp.ro și atașată la articol. Doar în primul caz aș avea ceva de obiectat. Nu cred că Barcelona este favorită clară în dubla cu Atletico Madrid. Turnesolul cel mai potrivit pentru a determina “aciditatea” Barcei în acest sezon este chiar clasamentul din Spania: Barcelona este pe 3, la un punct în spatele lui Atletico și la 4 în spatele Realului.

În confruntarea asta va conta foarte mult forma de moment a echipei, accentul căzând pe forma de moment a lui Messi. Barca e demonstrat că poate câștiga cu 7-0 sau poate pierde cu 1-0 împotriva unor echipe mediocre din campionat, la distanță de 2-3 săptămâni. Iar Messi se transformă de la un meci la altul dintr-un spiriduș atomic în Morocănosul din Albă ca Zăpada.

De cealaltă parte, Atletico joacă la nivel constant, dar insuficient pentru a face față unei echipe în “zi bună” a Barcei.

În al doilea sfert totul pare clar. Man United îi concurează în acest sezon pe cei de la Tottenham pentru trofeul de “Cea mai mare dezamăgire a campionatului”. David Moyes la Man United e ca Timișoreana la pavé de saumon. Cea mai bună dovadă că nu toți scoțienii sunt Sir Alex.

Realul este favorită în meciul cu Borussia. Spaniolii sunt probabil în cel mai bun sezon din ultimele 10, iar nemții într-o evidentă regresie față de sezonul trecut, demonstrată atât în campionat cât și în Europa.

PSG- Chelsea pare meciul cel mai echilibrat; merg totuși pe istețimea și oportunismul lui Mourinho. Am zis de la începutul sezonului că Mou va câștiga campionatul în Anglia și va juca finala UCL. Acum, cât de bun să fie și Ibrahimovic pentru a-mi da peste nas?

În concluzie, se califică Bayern, Real, Chelsea, iar Barca probabil își va câștiga meciul de acasă. Combinați toate cele 4 pe un bilet și să mă pomeniți în aprilie, la ridicarea fabulosului câștig 🙂

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.