Păcăleala #Rezist

După fiecare ploaie binefăcătoare, ies ciupercile. Se ivesc ei, paraziţii, sugătorii, toţi cei largi în braţe şi înguști la minte. Nu proşti, dar meschini. De o puţinătate spirituală vecină cu ticăloşia.

Unul dintre ei este Petrică Folică, fondatorul partidului #Rezist. Citiţi mai multe AICI despre rezistentul Folică.

Pe scurt: Teleormănean, fost antitero, fost SRI, fost consilier municipal la Timișoara, fost Partidul Poporului Dan Diaconescu, fost Partidul Noua Dreaptă, fost #rezist în Piaţa Victoriei. Şi tată.
Iar în calitatea sa de tată, nu plăteşte pensie alimentară. Pentru că…
“E adevărat că de câteva luni nu am mai plătit pensia alimentară, dar nu am niciun venit. De unde să plătesc?”

Totul este mâna PSD-ul, bineînţeles. Vor să îi saboteze viitorul ilustru şi, prin intrigă şi silă, viclene uneltiri, au convins o sărmană să-i ceară lui Petrică Folică 400 de lei pensie.

Fondatorul partidului #Rezist nu este un caz izolat. Îmi amintesc, cu profund dezgust, un alt celebru parazit al patriei, beizadeaua Irinel Columbeanu. Cel care a încercat să valorifice incendiul din Colectiv.

Demararea Business-ului Colectiv – o altă mizerie neaoşă despre care am povestit, la vremea ei, AICI.

Nu vă mai lăsaţi amăgiţi de toţi şnapanii care încearcă să facă alchimie din cinismul lor şi naivitatea voastră!
S-a umplut facebook-ul de rezistenţi, mulţi dintre ei semnalizând în toate direcţiile, graţie bizareriei intelectuale.

Îl mai ştiţi pe băiatul care provoca isterii pe facebook cu bananele injectate cu virusul HIV? După care mă ameninţa energic pentru articolul de AICI.
Şi el tot un eminent rezistent.

Hashtag Rezist este doar o reţetă de marketing, morcovul prin care se încearcă manevrarea turmei de măgari. Nu hashtag Rezist a umplut Piaţa Victoriei şi bulevardele din juru-i. Protestatarii au ieşit pentru o cauză nobilă, curată. Nu pentru Gorghiu, nu pentru Nicuşor, nu pentru Petrică Fofolică. Şi în niciun caz pentru #Rezist.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.