Nimeni nu ți-a spus asta despre nuci niciodată!

Nucile au coajă.

Cam așa sună titlurile de pe facebook și cam așa arată articolele din stirileprotv.ro, un alt site de quality news ca să zicem așa.

A murit o vedetă, șoc teribil în lumea cinematografiei – vedeta avea peste 80 de ani și cel mai mare rol al său fusese unul secundar într-un film de duzină.

Și nu se opresc doar la titlurile astea cretine pe social media, nu nu, mai bagă și câte o fotografie care de multe ori nu are nicio legătură cu articolul, dar se leagă perfect de titlul postului.

Să remarcăm totuși că titlurile de facebook sunt total diferite față de cele de pe site, de parcă nu ar fi vorba de aceeași echipă și conținutul de pe site ar fi de oameni serioși, fără titluri de click aici nu ai să crezi…

Momente de groază pentru locuitorii din Constanța + poză cu Godzilla mâncându-l pe Mazăre = în urma unei acțiuni organizată de poliția Constanța trei hoți de buzunare au fost prinși în restaurantul…

Sic-fucking-tir!

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

4 Comments

  1. La mulți ani! Sărbători fericite, un an nou frumos, a venit Crăciunu! Azi e dezlegare la pește. Și pentru că e dezlegare la pește, a venit aici , astăzi, in aceasta zi de sarbătoare, să cânte pentru noi, nimeni altul decît Adi de Vito! I-auzi ia!! Dema parai, dema love/ Vino cu mine băiete!
    Și pentru toate purisancele să fie! Iaus , Iaus, iaus, iaus, iaus!

    http://www.youtube.com/watch?v=i6dTsWk6kpI

    Reply

Leave a Comment.