Musca trage la c…t

Absolut superb.

musca2

musca1

Nu avem cum să nu salutăm cu adânc respect și considerație acțiunea omului. Nu știu însă cât de inspirată este mișcarea de a nu o face anonim… mâzgălirea afișelor nu este chiar legală.

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

7 Comments

  • pentru o amenda nici nu e nevoie de dat in judecata ci doar de plangere la politie;

   dacă se intră în schimb în justiție pe considerente de stricat imaginea unei persoane publice atunci poate fi vorba de niște bani serioși, iar cum omul i-a atins pe absolut toți… bine asta ar fi fără îndoială o mișcare greșită, oricine l-ar da în judecată ar enerva un anume segment electoral destul cât să meargă la vot :))))

  • In alta ordine de idei: mie personal mi se pare o prostie infantila sa te pui sa decupezi muste si sa le lipesti pe afisele electorale, ca sa poti spune ulterior pe blogul tau, ca mustele trag la cacat. Dar nah, o minte odihnita are nevoie de ceva adrenalina…:))

 1. copilărească și fără aplicație practică da, timp pierdut nu neapărat – imaginează-ți ce nervi e acum pe organizațiile din aria respectivă. Cum și-a permis dom’le ăsta după ce noi am muncit la lipit, am dat bani e printuri să ne facă mesajul de tot rahatul?

  Chiar mi se pare o poantă bufă ok și știind cât de în serios o să o ia oamenii de care vorbeam mai sus, mă unge pe suflet această mică revoltă cetățenească…

  Reply
  • Ok, omul s-a distrat (pe banii lui) si poate ca a suparat pe cineva (nu stim), hahaha, ce le-a traso. Am ras. Si mai departe?
   In schimb efort, munca, expunere la risc. Fun. Egal (=) minte odihnita.

 2. Presupunand ca n-o sa fie dat in judecata, campania in sine mi s-a parut amuzanta. Daca va fi dat in judecata, nasol…

  Reply

Leave a Comment.