Moldoveanca şi fofeaza

El este Felix Baumgartner, băiatul care în 2012 a uimit întreaga planetă cu saltul din stratosferă. Impresionantă nu a fost doar altitudinea de la care s-a făcut saltul (39,045 km). În prima parte a coborârii, acolo unde moleculele sunt rarefiate şi frecarea aproape neglijabilă, Baumgartner a atins viteza de 1342,8 km/h, depăşind-o pe cea a sunetului. Fabulos: Paraşutistul supersonic!

pula

Marele câştig al paraşutistului supersonic, care este şi pilot de elicopter, se numeşte Mihaela Rădulescu. Cum altfel ar fi venit diva de sub Pietrişica chitită să-l înfofolească în mrejele-i moldoveneşti?

Mihaela este călare pe situaţie. Mai nou se ocupă şi de PR-ul paraşutistului supersonic. Nici într-un milion de salturi stratosferice nu i-ar fi venit lui Baumgartner în minte glumiţele cu Pula. Astea cu moneda din Botswana şi orăşelul din Croaţia sunt glume de-ale noastre, la care doar noi, românii, găsim ceva amuzant.

pula2

Bravo, Mihaelo! L-ai stricat şi pe-ăsta!
Măcar ai rămas aceeaşi bătrânică doamnă sinceră, care atunci când îi vine să-şi tăvălească silicoanele prin făină, nu stă mult pe gânduri. Ce-i în guşă şi-n căpuşă: Pula

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

Leave a Comment.