La radio, vreau să ajung la radio…

pom de maiAstăzi sunt invitat de domşoara A.G. Billig la Radio Rock Zone.

Da, o să mă duc. Emisiunea se numeşte “4 Uşi”, aveţi oportunitatea de a ne asculta vocile suave între 8 si 10 PM.
Totul se face spontan, bărbăteşte, habar nu am ce întrebări mă aşteaptă. Am primit din partea domşoarei doar adresa, ora şi numărul de telefon. (Nu am sperat vreodată la mai mult)

Presupun că vom discuta despre cărţi. Despre editura noastră, despre Bookfestul de la Romexpo (unde sunteţi invitaţi cu toţii în perioada 20-24 mai). Posibil si despre voi, ăştia care comentaţi pe Reacţii. Presupun. Cum am zis, nu am planificat întrebările, totul va curge natural.

Aveţi şansa unică de a mă asculta şi vedea în deplinătatea penibilului. Cel mai probabil voi fi un bâlbâit agramat care umple microfonul de salivă. Sunt gângav în prezenţa domşoarelor, mai ales dacă am public interesat de acţiune. Am trac, sunt timid, niciodată nu m-am simţit bine în centrul atenţiei. Şi sunt un orator oribil. Ca majoritatea vitejilor din online.

Dar mă duc. Pentru că, după cum vedeţi, tocmai am împodobit pomul de mai. Vin din vacanţă, m-am odihnit în leagănul bizareriei, mă simt fresh. Să vină ce-o veni!

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

23 Comments

 1. O înregistrare, ceva? Am intrat târziu pe blog şi n-am apucat să vă ascult. Apropos, am râs cu poftă la text :))

  Reply
 2. Imi pare rau ca s-au distrus benzile magnetice de cand recitai ”catelus cu parul cret”, voiam sa fac o comparatie, sa vedem ”involutia”)))

  Reply
 3. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa-i facem pe cititori curiosi – a, pai, nu vreau sa-i sperii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Reply
  • Vald… nu iti imaginezi cat am putut eu sa ma abtin sa nu rad cand l-am asculat. Cand a zis-o p-aia cu “scriam pe diverse bloguri si m-a racolat domnul Heinrich Loth” nu am mai rezistat…am vrut sa ies afara sa ma tavalesc pe jos de ras:)))) mi-l imaginam pe Hary intr-un parpalac la modul “Pssst! Vrei sa scrii o carte? Vino la nenea sa te publice” :))))

 4. Scuze: adresa mea de mail este reala, pe transfer a aparut adresa unuia dintre baietii mei, reala si ea dar probabil am apasat eu pe un buton nepotrivit.

  Reply
 5. La mine a mers transferul fișierelor din link și acum ascult primele minute, pe care nu le prinsesem live. Mersi.

  Reply
 6. Acum am ajuns acasa si m-am ascultat.
  Jaleeee! :((
  Fără vlagă în general. Iar după pauză probabil mi-a zburat mintea în alta parte. Răspunsuri anemice şi DOUĂ dezacorduri ruşinoase.
  Mda, vorbitul ăsta liber nu e pentru toată lumea…

  Reply
 7. Mie mi-a placut cum ai recitat poezia… pe bune. Mi-am dorit de mult timp sa aud cum redai melodia propriilor cuvinte. Partea asta a fost la inaltime, pentru scurt timp, ti-am putut auzi vocea interioara.
  Nice.

  Reply

Leave a Comment.