Homosexualitatea este un curcubeu II

Am comentat în urmă cu trei zile campania împotriva homofobiei #RAINBOWLACES. Mai exact, un clip de 30 de secunde în care apar câţiva fotbalişti de la Arsenal.
Personal nu am crezut prea mult în eficienţa demersului:
“Cei care înţeleg şi acceptă homosexualitatea vor schiţa un zâmbet şi vor privi totul ca pe o glumiţă subţirică. Iar suferinzii de homofobie vor strâmba din nas, dezgustaţi de ideea unor fotbalişti care-şi admiră în vestiar trupurile goale”

Să vedem şi reacţia venită din partea cititorilor de pe facebook. Cititorii nu sunt neapărat fani reactii.ro. Au venit aleatoriu de pe facebook, interesaţi de homosexualitatea din titlu.

homo1

homo2homo3homo4

Repet, sunt cetăţeni veniţi aleatoriu de pe facebook, deci reprezintă într-o bună măsură reacţia publicului interesat de titlul “Homosexualitatea este un curcubeu”

În concluzie, cred că am avut dreptate când am privit sceptic campania #RAINBOWLACES. Cel puţin, raporat la efectul pe care îl are într-o societate asemănătoare celei româneşti.

Pentru că Dumnezeu a făcut bărbat şi femeie, noi suntem creştini, să moară homosexualii şi toţi cei diferiţi de noi. Homosexualii prevestesc sfârşitul lumii. Sunt o boală apărută de curând; cam de când am scos noi capul de sub coada vacii şi am început să ne uităm la filme americane. Şi, cel mai important, virusul HIV apare prin frecatul prepuţului de anus.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

  1. Bai Dani, sa raspunzi unora care au doi neuroni care nici aia nu fac sinapsa, chiar nu e corect. Lasa-i sa fie fericiti ca ei sunt normali, ca dau cu rahat in oricine e diferit ca doar Dumnezeu a murit si i-a lasat pe ei sa judece, dupa care sa se duca sa faca un sex anal cu consoartele lor, ca doar ala e permis, si de acolo nu apare HIV, ca e intre barbati si femei. Deci…pe bune…daca le raspunzi deja le acorzi o importanta necuvenita.

    Reply
  2. Da…nu stiu cum, probabil din cauza oamenilor pe care mi-i aleg sa ma inconjoare aveam o impresie aprent gresita de normalitate…Din fericire exista si oameni diferiti de comentatorii respectivi si medii in care toleranta fata de alte optiuni decat cea proprie e fireasca. Deci…sunt mai multi oameni care inca traiesc in pestera decat credeam.

    Reply

Leave a Comment.