Am fost pe locul trei în blogosferă!

orgasm jpegŞtim că lauda de sine are mirosuri dubioase, dar acum este vorba despre altceva. Nu ne lăudăm, doar facem cunoscută o realitate. Articolul „Un orgasm de-am băgat-o în spital” postat de Gaiţă Traian (alias Vlad B. Popa) pe reacţii.ro a fost al treilea „viral” al săptămânii. Articolul a generat 1558 shares, 5140 likes, 15760 tw. followers şi 2685 de comentarii, conform refresh.ro

“Articolele publicate pe refresh.ro ce prezinta topul saptamanal al celor mai viralizate stiri in social media sunt realizate in colaborare cu ZeList Monitor, cea mai complexa solutie de monitorizare social media romaneasca.”

Campionii săptămânii au fost cei de la avonspaceblog.ro, iar pe locul secund s-a poziţionat Simona Tache, imediat deasupra noastră 😉

Încă un mic amănunt şi promit că trecem la subiecte mai amuzante: Deşi a ocupat locul 3 în clasamentul general al blogurilor, articolul nostru a generat cele mai multe comentarii. Cele 2685 de comentarii au câştigat detaşat categoria “bloguri” şi s-au clasat pe locul secund în clasamentul general, fiind depăşite doar de cele 3496 de comentarii generate de adevărul.ro prin acest articol.

A, şi am avut pe site aprox. 70 de mii de unici în trei zile…

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

6 Comments

  1. Gaiță Traian e un personaj care scrie mai din topor așa, mai direct, fără prea multă analiză și subtilitate cerebrală.

    Și pentru că e normal ca un anume stil să-ți facă cititori fideli e la fel de normal să nu le înșeli așteptările așa că dacă scrii altfel decât te caracterizează să nu-i faci să dea click crezând că o să primească ce se așteaptă.

    De asta era necesară un pic de distanță între un stil care nu mă caracterizează neapărat… se pare că însă că noțiunea de pseudonim este destul de străină pe reacții și toți țin cu tot dinadinsul să precizeze că ăla e alias :)))

    Reply

Leave a Comment.