Cut! Încă o dată!

Copilului îi place melodia asta – cu fata care cântă frumos și face gogoși, așa că dacă o culcă tac-su îi cere să-i pună clipul.

Iar pe tac-su clipul îl scoate din minți. Cum, mă, la buget de buget, la cadru controlat, la o secvență fără animale sălbatice și cascadorii nebune, să nu mai tragi tu, regizor de clipuri de top încă o dublă?

Dacă omu greșește cu trasul de pahare, pune-l, dom’le, să facă din nou că de aia e plătit. De necrezut pur și simplu. Cut! CUUUUUUT!

Mă gândesc că toată lumea are fix aceeași problemă cu clipul ăsta. Secundele ce-mi strică feng-shui-ul sunt la 3.11-3.12:

 

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

14 Comments

 1. Vlad, aici e vorba despre un videoclip muzical nu despre numarul de jonglerie a aluia.
  Povestea nu sufera de la faptul ca baiatul a ratat paharul. Cel putin pe mine nu m-a deranjat. Daca nu atrageai atentia, nici nu observam. 🙂

  Reply
  • Așa e, dar eu vorbeam de regizor nu de cum percepe un spectator obișnuit – iar la regizor lucrurile stau cam așa: na, a greșit omu, las-o așa că oricum nu observă nici dracu, merge-merge.

   Nu merge, frate, pe mine mă scoate din sărite și e un amănunt pe care l-am prins fără să urmăresc cu atenție videoclipul, că doar nu era Game of Thrones. De asta la regizor mi se pare impardonabil.

  • Nu inteleg cu ce a gresit regizorul daca pentru privitori este un amanunt irelevant. Dar na, nu trebuie sa inteleg eu totul. 🙂

  • Pentru el, ca profesionist, nu ar trebui să fie un amănunt irelevant, despre asta e vorba.

   Pentru mine, standardul la care trebuie să se ridice un pro adevărat în ceva, e în primul rând cel dictat de abilitățile pe care le are nu de las’că pentru cei neinstruiți e bun – bineînțeles, dacă se poate – iar în cazul ăsta, nu numai că se putea, dar era și ușor.

   Na, mă rog, e diferență de optică aparent… nu că DK a stat nșpe luni la dtpit că nu era perfect :)))

 2. Stai linistit ca DK nu e perfect, am facut compromisuri destule, nu am putut insa sa cobor sub un anumit nivel tehnic.

  Zici ca regizorul trebuia din motive pur tehnice sa repete jonglatul? Adica trebuia sa-l zgarie si pe el momentul?

  Reply
  • Exact, ăsta e cuvântul, trebuia să-l zgârie la simțul de pro – fără nicio legătură cu importanța amănuntului în poveste, care e fix zero :).

Leave a Comment.