CNA, unealta intereselor obscure

steaua“Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a venit la DNA, joi, fiind citată pentru a fi audiată. Procurorii DNA au extins urmărirea penală în cazul Laurei Georgescu, în dosarul Giga TV, ea fiind acuzată de 17 fapte de abuz în serviciu şi de 17 fapte de instigare la fals în înscrisuri.” (gandul.info)

Despre doamna Georgescu am mai scris cu alte ocazii, de exemplu AICI Este doar unul dintre articolele dedicate dânsei, periodic şi direct, de fiecare dată când găleata mârlăniei s-a umplut.

Doamna preşedinte CNA a umplut de-a lungul activităţii multe găleţi. De amintit şi celebrul episod “L-am protejat degeaba pe boul de Ghiţă”. Pentru că doamna preşedinte a înţeles greşit funcţia pe care o ocupă (în mod nejustificat). Şi, mai mult decât evident, doamna preşedinte are protecţie politică. O protecţie care îi acoperă nesimţirea planturoasă precum un şorici foarte gros.

Laura Georgescu a fost instalată politic în scaunul de şef CNA pentru a executa ordine. Pentru a face abuzuri, pentru a persecuta sau proteja, în funcţie de interes, anumite persoane şi televiziuni. Din acest punct de vedere, Laura Georgescu s-a comportat exemplar.

Doar că m-am săturat să retrăiesc la nesfârşit povestea lupului paznic la oi. CNA-ul a fost şi este folosit în scop opus celui teoretic. Prin intermediul CNA, audiovizualul nu este purificat ci poluat. Se protejează boi împreună cu televiziunile lor toxice, se dau circulare de ameninţare pentru a servi interese obscure.

Cum a fost, de exemplu, circulara prin care televiziunilor li s-a interzis folosirea termenului “Steaua”. Aşa ceva depăşeşte orice imaginaţie, abuzul CNA a funcţionat doar până a doua zi. Timp suficient însă pentru a înfierbânta mintea ţăruşilor din Ghencea. Nu mai vreau lupi paznici, nu mai vreau instituţii ale statului preocupate doar de îndobitocirea şi manevrarea maselor de simpletons

Salut şi aplaud extinderea urmăririi penale în cazul Laurei Georgescu!
Sper să îi port şi doamnei Georgescu noroc, aşa cum i-am purtat vânătorului de elefanţi.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.