Ce am câștigat de la Trump

Este puțin excentric, dar are curaj, bă, luptă pentru valorile naționale! Este patriot, normal că toți dușmanii patriei îl vorbesc de rău. Crede și luptă pentru idealul național, pentru nația noastră!

Normal că mai scapă câte o nasoală despre alte nații, alte rase.

Progresiștii, stângiștii, ateiștii – cum să nu-i hulești? Ne atacă temelia și sămânța nației.

Zice el multe, pare nebun, dar le zice la mișto, mă! El este rațional și cerebral de fapt. Dar le mai zice așa, pentru audiență. E om bun…mai trolează. Draci, doar e artist, e pictor! Suflet bun, hai să-i dăm o șansă! Cât de rău ar putea să iasă?

1932, alegeri prezidențiale în Germania. A ieșit tot al doilea la număr de voturi, la fel ca Trump în 2016 și 2020.
Ghiciți personajul.

PS: Cu toții avem rude, prieteni, apropiați care, din nebănuite motive, i-au cântat în strună și chiar l-au aplaudat pe Donald Trump. Persoane onorabile, fără îndoială. Altfel, nu ne-am fi potrvit cu ei pe grad de prietenie și apropriere.

Să ne ajute sfânta încrengătură a universului și să-i avem veșnic în viețile noastre pe îndrăgiții și înrudiții noștri. Ba chiar să ni-i iubim și mai mult pentru neaoșa candoare.

DAR, pentru binele umanității și a tot ce este sfânt în universul observabil, hai să nu mai dăm 2 lei găuriți pe elucubrațiie lor politice. Sunt prietenii și rudele noastre, îi iubim. Dar poate începe să plouă de fiecare dată când mai au dragii de ei alte idei civice și politice. Sau mai evaluează un om, așa, la ochi, că părea simpatic.

Măcar cu atât să rămânem, să știm ce am câștigat de la Trump.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

Leave a Comment.