Britanie, tărâm puritan

Mai ţineţi minte campania mincinoasă a “jurnaliştilor” de la Daily Mail? Specimene apropiate cromozomal de noi, care în căutare de senzaţional, au început să inventeze ştiri. Tot felul de ştiri slinoase despre zecile de avioane burduşite cu români, gata să invadeze Regatul.

Români din ăia dintre cei mai răi. Ciorditori, tâlhari, violatori, ori care te trag în ţeapă şi îţi beau sângele.

Probleme cu românii, jurnalişti puritani şi sofíști?Îi anunţ pe milorzii închipuiţi din Regat că românii şi-au făcut cumpărăturile online de BF.

N-am văzut feţe de români în filmarea asta. Iar aşa ceva sunt convins că nu s-ar întâmpla în veci, indiferent de reduceri şi de diagonala plasmei, la noi în Ardeal. Nici dacă ia magazinul foc n-o să-i văd pe ardeleni în asemenea hal.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

4 Comments

    • Asta m-a uimit si pe mine. Erau vreo 50 cel mult. Aveau timp sa stea frumos la coada, sa cumpere fiecare orice. Dar par sa se imbulzeasca si sa se calce in picioare din pura placere, asa se simt bine 🙂

    • Intre magazine este un fel de competitie de BF. La cine este imbulzeala, si/sau coada cea mai mare, gen.
      Magazinul din film a facut tot posibilul sa creeze haos. Cum coada nu era mare, au lasat discret obstacole direct la intrarea in magazin, doar ca sa se impiedice lumea. Probabil ca au amanat si momentul deschiderii, ca sa ridice tensiunea in randul berbecilor clienti. Si au avut grija ca scena sa fie filmata, comentata si data pe post. Ca sa moara de ciuda dusmanii…:))
      Manelism in forma cea mai pura…

Leave a Comment.