Ambiţia de a fi femeie

oana-radu-regim-de-slabire-680x373Ştiţi melodia cu oache, oache, aidu, în mintea mea eşti tu? Imposibil de evitat în ultima lună, dacă aţi ascultat radio măcar jumătate de oră. Tâmpiţică melodie, am apreciat totuşi talentul solistei de a turui incredibil de repede. Ceea ce m-a impresionat peste măsură şi m-a determinat să abordez subiectul este exclusiv solista. Oana Radu a slăbit 50 kg în şase luni!

„Nu am fost la nutriţionist, m-am inspirat de pe internet. Am încercat să combin mai multe diete. Am renunţat la carbohidraţi, fructe şi făionase, iar acum mănânc doar proteine şi legume. Nu am trişat cu nimic de când m-am apucat de regim, nici măcar nu am gustat din ceva care era în afara dietei. Merg la sala de cel puţin trei ori pe săptămână, fac masaje pentru întreţinere şi sunt cu anlizele de sânge la zi. Am ajuns să cântăresc 64 de kilograme de la 115 şi nu vreau să mă opresc aici”

Pentru că e foarte nobil şi încurajator să ai o voce de sirenă, dar dacă arăţi ca foca nu agăţi marinari. Industria fabricatoare de vedete s-a specializat pe aspectul ambalajului. Iar Oana Radu a înţeles asta. Şi a fost suficient de ambiţioasă pentru a renunţa la comoditatea clişeelor tâmpe: Talentul contează. Important e cum gândeşti/ cum eşti pe interior/ sufletul.

Ultima găselniţă a scrofiţelor indolente este asta: „Contează doar cât de bine te simţi tu în pielea ta. Cum te împaci cu tine.” Filozofic şi profund! Pro fund extralarge. Când ai 1,60 şi 115 kg, cum ai putea să te simţi în pielea ta? Cel mai sănătos ar fi să te simţi incomensurabil de grasă. Şi, după ce termini cu expertizarea realităţii, să faci ceva în privinţa asta.

Nu mă apuc să dau sfaturi despre diete, exerciţii de fitness şi alte nebunii, pentru că nu mă pricep.
Eu nu ţin diete, mănânc până nu mai intră, şi nu merg la sală. Dar na, să zicem că mă ajută vârsta fragedă.

IMG_1820x800 .

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

6 Comments

  1. Ba, esti nebun ?! Asta e femeie ?! Ai vrut sa scrii “ambitia de a fi PITIPOANCA”…

    Decat asa, mai bine ramanea balena…

    Reply

Leave a Comment.