Votează cel mai bun om de televiziune

jurnalisti buni„Bunătatea” din titlu nu se referă la eficienţă, nu se traduce în puncte de audienţă. Pentru aşa ceva ar fi absurd să votăm, audienţele sunt clare, realităţi matematice, nu gusturi subiective exprimate printr-un vot online.

„Bunătatea” pe care o propunem este un sinonim al credibilităţii. Care sunt, după părerea voastră, jurnaliştii tv onorabili, profesionişti şi destoinici? Cei care îşi respectă în primul rând meseria, nu interesele obscure ale trustului din care fac parte.

Pentru însănătoşirea audiovizualului nu este suficient să votăm doar “Cel mai mizerabil om de televiziune”. Avem nevoie de exemple pozitive, repere, o temelie de încredere pe care să construim o nouă presă. Una comestibilă, pe care să o consumăm fără teama otrăvirii.

La fel ca în cazul votului “Cel mai mizerabil om de televiziune”, şi acum propunem o listă de 10 nume. Această listă se va mări pe parcurs, în funcţie de propunerile cititorilor.

Dintre variantele de vot existente puteţi alege cel puţin una şi maximum cinci. După ce aţi bifat căsuţele corespunzătoare, apăsaţi “Voteaza”

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

22 Comments

  1. nu e corect. altii i-ar vota aici pe Gadea sau Badea, pt ca pt unii acestia sunt cei mai "buni"!! Eu nu i-as vota sub nici o forma, ca pt mine stau bine in fruntea clasamentului celalat, dar s-ar putea sa aveti surprize daca-i propuneti si aici!!

    Reply
    • Nu, nu admite. Esti doar neatent, nu vezi mesajul “Deja ai votat” care apare deasupra optiunilor de vot si ai impresia ca ai spart sistemul 🙂
      Daca iti apare “Deja ai votat”, urmatoarele voturi nu mai sunt luate in calcul.

Leave a Comment.