Vai de lupa mea!

sorina

Citiţi textul integral AICI.
Articolul scris de domnişoara Sorina Matei a fost promovat de domnişoara Sorina Matei pe pagina de facebook a dânsei. Mă rog, pe una dintre pagini. Are două: Sorina Matei Privat şi Sorina Matei Jurnalist.

Nu ştiu de ce. Presupun, şi s-ar putea să fiu la ani lumină de adevăr. Dar presupun că pe una scrie ce crede şi pe alta ce trebuie. Adică domnişoara Sorina Matei nu e chiar Shakira; să ţină o pagină business, special pentru evenimente. Singurele evenimente marcante din cariera dânsei au fost cele când şi-a bălăcărit angajatorii de la Antena3 şi de la RTV.

În fine, nu ţăţismele Sorinuţei mă preocupă îndeosebi. Dar am realizat cu sincer regret, după ce am citit postarea dânsei, că am dat rateuri grave atunci când am scris ACEST articol.

Domnul Maior nu a fost silit să plece. NU. Demisia domnului Maior este rezultatul unui sistem democratic, cu o piaţă liberă sănătoasă, în care cererea şi oferta dictează migraţia forţei de muncă.
Chiar în acest moment, domnul Maior cântăreşte numeroase oferte de la MI6, MI5, NSA, CIA, FBI, DGSE, KGB(?!), ASIS, Mossad şi Bundesnachrichtendienst.

SRI (un serviciu de informaţii decent, chiar competent) a fost o pălărie prea mică pentru capul d-lui George Maior.

PS: Sorina Matei are orgasm atunci când aude cuvântul “căpitan”. Ştie că urmează maior.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

2 Comments

 1. Am citit articolul ei patetic. Ce om integru domle, cinstit si patriot, devotat si dispus la orice sacrificiu pentru tara a fost Maior. Si ce nedreptate i s-a intamplat domle, i s-a acceptat demisia de catre presedinte… ce magarie si ce catastrofa pentru Romania. Nu merita asta Maior. Pe bune? De ce mama ma-sii si-a dat demisia atunci Maior, doar ca sa vada daca presedintele i-o accepta, sau de ce? :))

  Cel mai mult m-a deranjat insa urmatorul pasaj, citez “…să suporți isterii politice, acuzații halucinante, controverse, provocări, minciuni ordinare și diversiuni de toate tipurile, din toate părțile, spuneți-mi cine a mai făcut asta în România.”

  Doamna Sorina isi imagineaza ca SRI este o institutie care apara interesele Romaniei prin mijoace crestinesti? Ea isi imagineaza ca domnul Maior a condus aceasta institutie fara sa minta, sa faca presiuni, sa corupa jurnalisti, politicieni sau spioni srtraini, fara sa gandeasca si sa conduca campanii de dezinformare a populatiei, prin intermediul politicului si presei?

  Saraca de ea, se pare ca seful ei preferat si-a dat demisia si ea nu mai are cui sa ciripeasca, ca sa nu zic sa dea din cioc, ca se poate interpreta gresit…:))
  Penibilo-jenant.

  Reply

Leave a Comment.