Mircea Badea se face de râs. Din nou

badea2După ce a jubilat la moartea unui jurnalist din tabăra opusă (băsistă adică), după ce a făcut spume orgastice la prima înfrângere suferită de Teodor Emi (cel care l-a alergat pe Badea în ring ca pe găină), a venit momentul unei noi ţinte: blogării!

Păzea, muicăăă! Mircea Badea chiar el s-a reapucat de blogging. Hai, toată lumea, “orificiile bucale” larg deschise. Cine mai are 60 de mii de vizitatori într-o săptămână? Nimeni. Mircea Badea chiar el este unic, scaunul cel mai moţat.

Şi totuşi, parcă nu miroase a brânză aşa de mare, dacă ne uităm cum ajung vizitatorii pe blogul iubitei vedete, chiar ea. Când eşti megastar dâmb-oviţean şi ai o pagină cu 300 de mii de urmăritori, nu mi se pare o mare performanţă să aduci sub 10 mii/zi pe blog.
Dar Mircea, stai liniştit! Tu, chiar tu, eşti cel mai bun. Pururea şi pretutindeni.

Şi totuşi…dacă ne uităm puţin peste blogul megastarului, mai înţeapă irisul ceva deranjant. Mircea Badea chiar el are zero interacţiune. Niciun comentariu! Chiar deloc.
Pentru că iubita vedetă tv nu suportă să fie contrazisă în vreun fel. Îi sunt suficiente pupăturile primite din partea comunităţii facebook.

Apropo, departe de mine gândul de a jigni pe cineva. Dar IQ-ul comentatorilor de pe facebook-ul lui Badea este undeva între ficus şi bondar. Cu toate scuzele de rigoare datorate bondarului.

Băi Mircione, hai să ţi-o spun pe-aia dreaptă acum la final. Nu toate comunităţile online sunt ca a ta, adică inexistente. În online nu este ca la tv. Traficul nu înseamnă totul. Cel mai mult contează CINE îţi face acel trafic şi cum interacţionează cu tine. Nu merge treaba aşa simplist cum ai fost tu dresat. “A sărit rtg-ul de 2? Nu contează cum, sunt un geniu. Chiar eu!”

Şi pentru că ai fost copil obraznic, o să îţi iau acum şi ultima jucărie. Ce trafic ai avut tu? 63 de mii într-o săptămână? Tare! Aproape cât am avut noi în trei zile. Dar da, i-ai rupt pe toţi blogăraşii. Le-ai dat KO. Ca lui Teodor.

mircea badea

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

11 Comments

  1. Mai lasă-l, man, că ajungem să-i facem categorie specială :)). Peste o duzină de articole care-l au ca subiect direct…

    Reply
  2. Măi, şi badea ăsta era aşa un băiat întreg la minte. Făcea o emisiune cu Oreste şi erau amândoi cu toate țiglele pe casă, ba aveau şi mansarda izolată. Ce li s-o fi întãmplat amândurora, dar mai ales lui badea, e un mare mister psihiatric. Ar putea fi inclus curs la medicină.

    Reply

Leave a Comment.