Interviu reactii.ro

marius tranca

Nu am postat această poză pentru a-l vedea pe Badea călare peste Zoso. Interesant pentru mine este locul trei. Site-ul nationalisti.ro este deţinut şi întreţinut de Marius, primul român condamnat şi încarcerat pentru fascism. De două ori, să fie!

Am discutat săptămâna trecută cu Marius, pe facebook. El a fost cel care a iniţiat dialogul. În primă fază, mi s-a părut un patriot incurabil, chiar excentric, permanent agitat de gândul “Hai să facem ceva!”
L-am întrebat ce anume vrea să facem, dar nu am ajuns (încă) la o concluzie. Momentan nu am făcut cunoştinţă cu latura sa fascistă.

Am stabilit şi o discuţie viitoare, dar nu între patru ochi precum precedenta. Vom avea un interviu cu Marius Trancă; chiar acum mă gândeam ce întrebări aş putea formula.
Dacă există întrebări pentru Marius, din partea voastră, le pot adăuga la selecţia mea. Interviul va avea loc, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

21 Comments

 1. Hai sa promovam un site si-un tip care-si face continut copiind totul de la altii, cumparand trafic cu kilul si apoi explicand fantezist ca vizitatorii sunt de-afara pentru ca pe site-ul asta diaspora e activa, nu-i vorba deci de booti ci de romani patrioti, cum in tara nu-s, de aia 80% trafic pe site de limba romana e strain.

  Un site pe care nu poti sa dai doua clicuri sa citesti un articol ca imediat iti apare ca ai dat like la pagina de fb, desi tu niciun moment nu ai facut asta. Un site care are zeci de mii de vizitatori unici si 1 comentariu pe articol.

  Interviu video te rog, poate chiar o serie :)))).

  Intrebari:

  – de ce site-ul lui este construit pe continutul altora, de multe ori copy-paste intreg articolul.
  – de ce site-ul lui de limba romana este accesat majoritar de persoane din afara tarii si nu are comentarii?
  – cum a fost la război împotriva rușilor (se înrolase în rezistența ucraineană, că așa se face, vorbești cu băieții pe FB și apoi îți dau pușcă)?
  – de ce nu e el schimbarea? adică de ce crede că mințind, copiind părerile altora și folosind o ideologie despre care clar nu știe nimic, face un bine poporului acesta extraordinar?

  Reply
  • Voi adauga aceste intrebari in lista :))

   Ale mele vor fi despre el, nu despre site. Ma intereseaza mai mult ce l-a determinat sa aleaga metoda manifestarilor extremiste, platind pana la urma cu libertatea.

  • Pai atunci e și mai bine, nu-l intreba nimic despre site, prezinta-l numai pe el ca extremist activist si intreaba-l ce-a reusit el sa faca cu tot show-ul asta (aia cu armata ucraineana rezista) si nu mai aminti deloc de site, care e o mizerie profunda si-un mod jegos de-a-și face prezență online.

  • De “promovat” nu se pune problema. Cauta-l pe google si o sa vezi ca exista stiri despre Marius Tranca in majoritatea ziarelor mari. Există şi interviuri acordate pentru ziarul Adevarul.
   Dar nu sunt multumit de intrebarile care i-au fost adresate. Mi se par superficiale.

  • Nu-nțeleg asta cu presa, e vreun indicator de brand serios sau dacă deja e acolo nu se poate spune ca noi, astia micii, îl promovăm, deși ne lipim numele de el?

   Ha – temă de articol viitor.

  • – de ce site-ul lui este construit pe continutul altora, de multe ori copy-paste intreg articolul.

   R: avem si continut unic insa mergeu precizam sursa (Vedeti in special articolele preluate de la dvs)

   – de ce site-ul lui de limba romana este accesat majoritar de persoane din afara tarii si nu are comentarii?

   R: Are comentarii foarte multe (pot face dovada cu prinscreen din panoul wordpress / peste 5.071 Comentarii)

   – cum a fost la război împotriva rușilor (se înrolase în rezistența ucraineană, că așa se face, vorbești cu băieții pe FB și apoi îți dau pușcă)?

   R: am sunat la organizatia Azov (kiev), raspunsul a fost unul pozitiv insa din lipsa de fonduri (va puteti interesa cat costa “toata afacerea” nu m-am putut deplasa), dupa care mi-am dat seama ca “Extrema Dreapta” din Ucraina nu este decat o mincuna, finantatorii fiind in mare parte de origine jidaneasca.

   – de ce nu e el schimbarea? adică de ce crede că mințind, copiind părerile altora și folosind o ideologie despre care clar nu știe nimic, face un bine poporului acesta extraordinar?

   R: dupa cum ai observt in presa, nu am cuvinte de lauda din partea mass-mediei, ba chiar sunt blamat. eu nu fac copy paste fara a preciza mai ales sursa voastra, aleg sa promovez articole ce par interesante.

   P.S.: traficul este real 100%, chiar nu cumpar reclame, altii cumpara la mine. In legtura cu reclama sa spunem agresiva pe site: hostingul costa destul de mult lunar, la ce trafic detin nu imi permit sa-l tin pe shared hosting din cauza resurselor limitate.

Leave a Comment.