Femeile au fantezii cu militari

Întotdeauna am ştiut că femeile sunt impresionate foarte uşor de uniforme. Un costum bine ţesut, câţiva butoni strălucitori, un cozoroc aprig şi tăios. Cu sau fără epoleţi, sunt fleaşcă! Uniforma le topeşte genunchii mai ceva decât maşina germană. Bine, o uniformă mai pretenţioasă; nu salopeta de tâmplar, cu muştar în piept şi aerisire dorsală.

Aici am şi dovada. Fiţi atenţi la rezultatul acestui sondaj, organizat de gandul.info

razboi

Ce bărbat sănătos la bibilică ar vota DA la întrebarea asta?! Posibil să fi fost 3-4 jucători de Counter-Strike, care n-au mai ieşit de câteva luni din casă şi habar nu au cum se numesc, cu buletinul în faţă. Posibil. Să fi votat şi câţiva octogenari rămaşi cu sechele de pe vremea lui Gheorghiu-Dej. Dar la fel, 3-4. Restul intră pe Antena3, nu pe Gândul.

Toate ciudăţeniile naturii de sex masculin să reprezinte undeva sub 5%. Diferenţa până la 46,5 are ţâţe, poale lungi, sângerări periodice şi limbă mieroasă. Da, femeile vor să fim prinşi cu arcanul. Au dor de ducă în suflet. Dorul lor şi duca noastră.

De ce îşi doresc aşa ceva nu pot să-mi explic. Or avea impresia că armata ne face mai gospodari, mai ţanţoşi, mai bărbaţi. Sau doar simt nevoia unei pauze. Timp de un an, să fie şi altcineva responsabil cu torturarea noastră. Nu le cunosc motivul, nici nu voi încerca să-l caut.

Sunt şanse mari să nici nu existe. Până la urmă, vorbim despre femeie. Fiinţa de o înţelepciune aparte, atât de sagace încât a păcălit-o un şarpe. Şi asta e demonstrat prin acte şi scriituri divine. Câte o mai fi făcut fără martori şi dovezi? Partide de alba-neagra pierdute contra coţofenelor, toţi banii pierduţi la barbut cu bondarii, plus toate hainele pierdute la poker cu șoproanele vecinilor.

Dar pentru ele am fost şi ne vom duce la război.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

1 Comments

Leave a Comment.