Chuck Norris la Vrei sa fii milionar

Cum ziceam în titlu…

Vlad B Popa

Scriitor. Cautator de povesti si povestitor prin scris, fotografie si film. Licentiat în drept constitutional.

Carti publicate: Regele pribeag si batrânele umbre, Cameleon-Baza , Povestiri de sub papuc, Dracula’s Kitchen, Tati

Facebook personal

Pagina fb de autor

website de autor

8 Comments

  • Nu m-a impresionat prea tare. Cateva intrebari au fost de-a dreptul penibile. In special cele despre Cupidon si Phoenix. (eu m-am uitat la tot filmuletul…are vreo 20 de minute) La una dintre ultimele intrebari l-au intrebat ce animal mitologic renaste din propria cenusa. Si cum se numeste copilul dolofan si inaripat care trage cu sagetile dragostei.
   M-a impresionat doar faptul ca pe vremea aia mai exista decenta in televiziune. Ii bifa raspunsul imediat, nu ca alde Iantu de te intreba de 10 ori daca esti sigur, pana iti bagai picioarele si renuntai 🙂

  • Dani, chiar acum mă uit pe youtube la un documentar din Anglia,Who wants to be a Millionaire – Major Fraud, așa se chiamă. E despre unu care a câștigat milionul de lire sterline cu ajutorul nevaste-sii și a altui concurent, chiar atunci, în direct. E tare :), ți-l recomand.

   Și da, la ultimele alea întrebări răspundea și verișoară-mea de zece ani :))))

   http://www.youtube.com/watch?v=HeR4jS_IO7Y
   poftim 🙂

 1. Dani, nu faptul ca tipul a stiut raspunsul sau ca a castigat concursul a fost impresionant. Au mai castigat si altii.
  Pe mine m-a impresionat modul in care a facuto. Oricine altcineva ar fi fost coplesit de moment, orbit de sansa de a castiga, nerabdator sa raspunda… tipul asta a fost calculat, rece, a fost atat de detasat incat s-a putut gandi si la o poanta de final, just for the show.
  Un artist.

  Impresionant a fost altceva

  Reply
  • Am citit printre comentariile de YouTube că avea o relație rece cu taică-su. Nu i-a spus ¨I love you Dad¨ atunci când au vorbit la telefon și cică l-a sunat numai ca să lase impresia de, ceva de genu´ ¨Na mă, că am putut și fără tine!¨

   Mă rog, speculații 😀

  • Posibil sa fi avut o relatie mai speciala cu taica-su si ca a vrut sa-l execute in direct.
   Sint convins ca daca era in Romania, toti ar fi sarit de cur in sus ca e blat.

Leave a Comment.