Orgasmul din hohote

În încercarea de a-mi injecta doza zilnică de masculinitate, am citit asta în revista Unica. E un fel de articolaş-ghid ce îşi propune instruirea femeilor. Articolul este foarte bine scris, problema este tratată corect, nu se bat câmpii ca în alte articole de genul asta. Dovada clară că la revista Unica mai scriu şi bărbaţi. Degeaba aţi semnat articolul „Sandra S.”, pe noi nu ne păcăliţi! Sfatul genial de a îi lăsa partenerului cât mai mult spaţiu nu putea veni din partea unei femei.

Tot de la Sandra S. (yeah, right) aflăm şi că „mulţi bărbaţi trăiesc după ideea că dacă pot face o femeie să râdă, atunci o pot cuceri.” Da, mulţi bărbaţi trăiesc după idei greşite. Dacă o femeie râde în timpul conversaţiei, o poate face din nşpe mii de motive. Motivul la care te gândeşti tu, acela că eşti foarte amuzant şi achiesează la tipul tău de umor, are numărul de ordine nşpe mii plus unu. Cel mai probabil, o face din politeţe, să nu râzi de unul singur ca prostul. Sau a înţeles complet pe dos gluma, dar totuşi a găsit ceva hazliu. Poate o amuză forma nasului tău, faptul că eşti sâsâit, modul în care ţi-ai asortat cămaşa la pantofi ori pur şi simplu se gândea la altceva, în timp ce tu făceai demonstraţii de amuzament.

Dar, până la urmă, important e că râde, motivul nu mai contează. Este ăsta un plus într-o eventuală relaţie? NU. De câte ori aţi amuzat felurite dudui, pentru a afla la a cincea, a şasea întâlnire că mai bine rămâneţi amici? În sinea voastră eraţi la un milimetru de pat. Clar, a râs cu poftă de fiecare dată, bineînţeles că mă consideră inteligent, hazliu şi este atrasă sexual! Vai, vai…câtă naivitate.

Din scurta, dar încărcata mea experienţă, vă prezint 5 sfaturi esenţiale, demonstrate empiric:

1. Nu încerca să fii amuzant! Femeile sunt mai atrase de un bărbat serios, stăpân pe situaţie, chiar puţin arogant.

2. Minte-le! Minte-le cât poţi de mult, cu fiecare ocazie. Cea mai mare greşeală e să crezi utopii de genul “într-o relaţie, cea mai importantă este sinceritatea”

3. Renunţă la diminutive şi la pisicisme! Formulările libidinoase “bună iubi”, “ce faci iubire”, “pupici dulci” ar trebui să iasă exclusiv din gura femeilor. Dacă ţinteşti la o relaţie cu o parteneră mai bătrână de 16 ani, nu fi pisică. Fii dulău! HAM!

4. Fii convins că şi ea aplică sfatul de la numărul 2. Şi îl aplică muuult mai bine decât tine.

5. Nu fi visător! Stai tot timpul ancorat în realitate şi anticipează punctul la care relaţia scârţâie şi duduia vrea să îţi dea papucii. Fii cu un pas înainte, invit-o la ceva nici fierbinte, dar nici foarte rece şi pune capăt relaţiei. Scurt, fără păreri de rău şi fără emoţii. Dacă totuşi nu ai reuşit să anticipezi la timp şi partenera face prima declaraţia de “înapoi la dragostea solitară”, nu îi cere detalii. Nu o implora, nu îi promite că te vei schimba, nu îi explica faptul că greşeşte şi cât de mult o iubeşti. Acesta este cel mai important moment în care trebuie să fii dulău. HAM! Te-ai ridicat şi ai plecat. Nu o mai suni, nu îi dai mesaje, nu întrebi prietenii comuni ce mai face, nu postezi dulcegării pe facebook despre ea. Nimic! Peste câteva săptămâni, luni sau chiar ani, ea va fi cea care te sună şi te invită la o cafea.

Zburător, versificator şi prozator amator
Cărţi publicate: Povestiri de la Olanu şi Introspecţiile unui cocoş

3 Comments

Leave a Comment.